Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sebastian i Čiperkové na jedné stagi v kaplickém Hauseru

PR článek

Pokud ještě nemáte program na 8. května, přijeďte do Kaplice do firmy Hauser. Čeká vás prohlídka moderního výrobního závodu, dobré jídlo a celodenní zábava pro děti i dospělé. Rádi přivítáme širokou veřejnost, děti i zájemce o zaměstnání.

Podél prohlídkové trasy výrobním závodem uvidíte, jak se vyrábí chladírenský nábytek, se kterým se běžně setkáváte při nákupu potravin v supermarketech. Sami zaměstnanci firmy vám rádi představí výrobní postupy a zajímavosti jednotlivých pracovišť.

Venku pak na vás bude čekat pivní stan s dobrotami z grilu a spousta zábavy. V rámci programu organizátoři mysleli opravdu na všechny, takže kvůli dětem nebudou chybět Klaun Hugo, skákací hrad, malování na obličej, dílnička pro děti a nebo představení skupiny Čiperkové.

Dospělí mezitím vyzkouší virtuální realitu, kouknou na ukázku kynologie Kaplice, k poslechu i k tanci jim zahraje kaplický Good Times Big Band a v 15 hodin bude koncert zpěváka Sebastiana s kapelou. Tak přijďte na jeho letní festivalové hity!

Na místě bude možné zaparkovat auto nebo můžete využít svozového autobusu, který bude pravidelně jezdit mezi výrobním závodem a kaplickými zastávkami. Konkrétní jízdní řád a informace o akci najdete na na www.hauser.cz.

Firma HAUSER spol. s r.o. s centrálou v rakouském Linci je úspěšným mezinárodním partnerem v chladírenství s kompletními řešeními pro zákazníky v potravinářském obchodě a průmyslu. Její výrobky odebírají velké obchodní potravinářské řetězce z celé Evropy. Chladicí regály a mrazicí boxy z Kaplice slouží k prezentaci čerstvých potravinářských výrobků. Za poslední rok navýšila firma objem výroby v Kaplici o neuvěřitelných 60% a v současné chvíli firma nabízí 70 atraktivních pracovních míst.

Štítky koncert, kultura, HAUSER, Sebastian, Kaplice, továrna, Evropa, Linec

Sebastian i Čiperkové na jedné stagi v kaplickém Hauseru  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.