Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

David Koller poprvé zahraje na Holkově. Jako support vystoupí Pokáč

PR článek

Na jedné straně legenda, která psala dějiny tuzemské hudby, na straně druhé jedinečný písničkář, jenž oslovuje především mladou generaci. Na letní parket v Holkově se v pátek 30. srpna vydají dvě výrazné osobnosti, bez kterých by byla tuzemská muzika chudší. Těšit se můžete na Davida Kollera s kapelou a Pokáče.

„Oba vystoupí na Holkově vůbec poprvé, takže se nesmírně těšíme. Bezesporu fajn konec letních prázdnin,“ říká pořadatel Lukáš Černý.

Pokáč, který večer zhruba ve 20 hodin zahájí, je známý svou veselou muzikou a texty, ve kterých nechybí ironie a nadhled. Jeho klipy jsou hitem YouTube, kde se mohou pochlubit až několika miliony zhlédnutí.

David Koller se proslavil především v řadách legendární Lucie, ale na kontě má hraní například i s Blue Effectem nebo Jasnou pákou. Jeho sólová kariéra je ceněná jak fanoušky, tak hudebními kritiky.

Vstupenky v předprodeji se dají pořídit v síti Ticketstream nebo v Music Center na náměstí v Českých Budějovicích. Stavit se pro ně můžete i přímo v restauraci U koňské dráhy na Holkově.

Na koncert je možné naprosto v pohodě vyrazit autem – u areálu je zajištěn dostatek parkovacích míst. Stejně tak není problém přijet například z Českých Budějovic vlakem – nedaleko se nachází zastávka Velešín město.

Letošní sezóna na Letním parketě Holkov je ve svém závěru. V pondělí 26. srpna si návštěvníci užili příjemný a humorný cestopisný večer s vandráky Pavlem Liškou a Honzou Révaiem. V pátek se uskuteční zmiňovaný koncert Davida Kollera  a Pokáče a 7. září proběhne závěrečná tečka v podobě vyhlášené párty Evropa 2 live! On Tour.

Štítky kultura, Holkov, David Koller, Pokáč, koncert, hudba, hudební skupina, YouTube, Pavel Liška, České Budějovice, MUSIC CENTER v.o.s., Evropa

David Koller poprvé zahraje na Holkově. Jako support vystoupí Pokáč  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.