Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Výstaviště ruší Slavnosti piva. Živitelka se zatím stále připravuje

Budějcké výstaviště letos kvůli koronaviru ruší veřejnou část Slavností piva a Den dětí s Armádou České republiky. Zároveň se hledá nový termín pro odbornou degustační soutěž Pivo České republiky 2020. Další akce a výstavy se zatím připravují podle standardního harmonogramu.

„Vzhledem k aktuální situaci se společnost rozhodla květnový Den dětí s Armádou České republiky zrušit. Další ročník proběhne až v roce 2021,“ uvedla v tiskové zprávě mluvčí výstaviště Michaela Čeňková.

Zrušen bude také hudební open-air pivní festival, který se koná v rámci Slavností piva. Proběhnout měl 5. a 6. června. „Pro odbornou degustační soutěž Pivo České republiky 2020 se nyní hledá náhradní termín,  jednou z možností je uspořádat ji na podzim jako součást výstavy Gastroprodukt," uvedla Čeňková.

Země živitelka se zatím stále připravuje

Kvůli koronaviru už zrušilo výstaviště několik dalších akcí. Největší z nich je květnový veletrh Hobby. Zrušené jsou i červnová výstava Dobrodružství s technikou. Na červen 2021 je přeložená motorkářská akce Indian Riders Fest, na niž se do konce února registrovalo téměř 800 motocyklistů a účastníků z 26 zemí. Zrušený je i 48. ročník Rallye Český Krumlov, plánovaný na 22. a 23. květen.

Další akce a výstavy se ale zatím připravují podle standardního harmonogramu, a to platí i v případě mezinárodního agrosalonu Země živitelka. „V případě jakýkoliv změn a dalších opatření ze strany vlády, budeme adekvátně upravovat harmonogram plánovaných akcí,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Výstaviště České Budějovice

Štítky výstaviště, České Budějovice, Slavnosti piva, Země živitelka, slavnost, pivo, výstava, kongresové centrum, Armáda České republiky, Česko, COVID-19, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výstaviště ruší Slavnosti piva. Živitelka se zatím stále připravuje  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.