Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Háječek nabídne v srpnu Hvězdné války i Psycho

PR článek

Letní kino Háječek má za sebou polovinu letní sezóny s krásnou bilancí: jeden měsíc, přes osm tisíc návštěvníků, spousta snědeného popcornu a pozitivní letní atmosféry. Srpen přinese filmy již od 21:00 a nabídne například loňský hit Ženy v běhu, hororovou klasiku Psycho nebo kultovní Hvězdné války.

Ještě dnes se do Letního kina Háječek můžete vydat na divadelní představení Můj sluha Saturnin od Marešovy divadelní společnosti. Vstupenky kupujte online na w​ww.kinohajecek.cz​.

Filmový začátek srpna jistě potěší všechny fanoušky sci-fi žánru, konkrétně snímkem Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder. ​„Jde o jeden z tematických večerů, které jsou tuto sezónu hitem. V Háječku budete moci potkat opravdové postavy z filmu,” říká Daniel Habrda, za asociaci, která kino provozuje. Nabádá všechny skalní fanoušky, aby přišli převlečeni za svou oblíbenou postavu z Hvězdných válek.

Klasické projekce budou v srpnu začínat vždy od 21 hodin. Brány letňáku se otevřou divákům už v sedm hodin večer. Vyjímkou jsou dva speciální večery, kdy se start filmu přesouvá až od deseti hodin večer. „Máme naplánované dvě projekce, které nejsou svým obsahem vhodné před dvaadvacátou hodinu večer. Konkrétně jde o filmový horor Psycho a erotický film Padesát odstínů šedi. V tyto dny jsme neměli vůbec promítat kvůli probíhajícím Múzám na vodě, ale rozhodli jsme se být kreativní a zpestřit program, který začne po skončení hudební projekce na Sokolském ostrově,” ​vysvětluje Milan Pleva, další člen asociace provozující letní kino.

Vstupné na všechny filmy je 50 korun a diváci si mohou vstupenky koupit online, aby nemuseli čekat ve frontě u pokladny. A kdyby náhodou večerní program zhatilo počasí, peníze se jim vrátí automaticky na účet.

Dalším lákadlem do letního kina je tematický večer s nádechem Francie. Před projekcí si budete moct poslechnout živou hudbu, ochutnat francouzské speciality a poté zhlédnout film Půlnoc v Paříži. Nezůstaneme ale jen u zahraničních titulů, tento měsíc nás čeká i velmi úspěšná česká komedie Ženy v běhu. Celý program naleznete na ​webu.

Provozovatelé zatím zveřejnili program na prvních čtrnáct dní v srpnu. „Chtěli bychom zapracovat filmová přání našich diváků do vznikajícího programu na druhou polovinu srpna,” nabádá Kristýna Novotná, členka asociace. Svá přání ale i postřehy můžete napsat na Facebook Letního kina Háječek​.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky letní kino, srpen, program, Háječek, Star Wars, film, kino, Psycho, Ženy v běhu, Daniel Habrda, vstupenka, Facebook, Francie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Háječek nabídne v srpnu Hvězdné války i Psycho  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.