Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Do letňáku na divadla, Ziburu i muzikálový koncert

PR článek

V pondělí 26. července můžete do Letního kina Háječek vyrazit poprvé i na divadlo. Českobudějovický Divadelní spolek J.K. Tyl si pro vás připravil veleúspěšnou komedii Na správné adrese. Vstupenky stojí v předprodeji do pátku 23. července jen 150 korun. Koupit je můžete za zvýhodněnou cenu na webu letního kina.

Divadelní hra Na správné adrese sklidila už v loňském roce v letňáku obrovský úspěch a nekončící potlesk od stovek přítomných diváků. Proto se organizátoři rozhodli hru zařadit i letos. Co se stane, když se čtyři spolubydlící nezávisle na sobě rozhodnou radikálně změnit život a všechny si, bez vědomí ostatních, podají inzerát, se dozvíte v komedii plné vtipných situací a nečekaných záměn z pera jednoho z nejznámějších autorů divadelních komedií M. Camolettiho.

Ještě několik hodin máte čas na to, koupit si na divadelní představení Na správné adrese vstupenky za zvýhodněnou cenu 150 Kč (později 200 Kč) na www.kinohajecek.cz.

O několik týdnů později zavítá do letňáku také cestovatel, spisovatel a blonďatý rošťák Ladislav Zibura. Konkrétně 15. srpna se vrátí na pódium s novou projekcí.

Speciální program v Háječku:
Po 26.7., 19:30 – Na správné adrese - Divadelní spolek J.K Tyl ČB
Ne 15.8., 21:00 – Ladislav Zibura - Prázdniny v Evropě
​So 21.8., 19:00 – Muzikálový večer s Bídníky a koncertem Cyrana

Tentokrát se vydal do oblasti, která je dostupná a krásná, přesto o ní většina cestovatelů nemluví. Vydal se prostopovat Evropu. Přijďte se zasmát u jeho vyprávění o 14 000 kilometrů dlouhé cestě na sedadle spolujezdce. Ladislav vás ve společnosti svérázných řidičů provede čtrnácti zeměmi – z horkého předměstí Athén přes malebné albánské vesnice až za polární kruh. Odhalí vám přitom místa, na která jste se vždycky chtěli podívat, jen jste o nich dosud neslyšeli. A taky vám se svým nakažlivým optimismem dokáže, že jste se narodili na tom nejrozmanitějším kontinentu světa. Vstupenky za 150 kč jsou již v předprodeji na www.kinohajecek.cz.

Letní kino Háječek nabízí v rámci tematických večerů také zajímavý hudební předprogram. Ten vůbec nejzajímavější nabídne v srpnu muzikálový večer. Diváci si v anketě na facebookových stránkách Háječku vybrali jako vítězný film Bídníky. Filmu bude předcházet hodinový koncert s novým obsazením muzikálu Cyrano od budějckého rodáka Vojty Adamčíka pod hlavičkou Hudebního divadla Ze:Mě.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky letní kino, Háječek, program, divadlo, přednáška, koncert, vstupenka, komedie, Ladislav Zibura, Evropa, Athény

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do letňáku na divadla, Ziburu i muzikálový koncert  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.