Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: Metropol uvede divadelní komedii z oblasti trampingu

Češi jsou vášnivými turisty. Baví nás procházky, výlety i delší túry, ale když musíš, tak musíš... Tramping skýtá mnohá dobrodružství, která odhaluje divadelní komedie „Hubte trampy, serou v lese“. Děj hry je o vzpomínkách při hledání krásy přírody, zásadách českého trampingu, romantice ešusů, nekonečné hloubce noční oblohy při nocování daleko od měst, přátelství i láskách. Radostnou pánskou souhru za zvuků kytary a zpěvu Šedého vlka však zneklidňuje přítomnost jediné squaw.

V toulavých botách se představí Lukáš Příkazký, Jiří Štrébl, v alternaci Lenka Zahradnická nebo Dana Marková, David Oupor a Jiří Panzer, režie Jan Frič.

Představení „Hubte trampy, serou v lese“ uvede Metropol ve středu 6. října od 19 hodin v komorním prostředí Malé scény. Vstupenky zakoupíte v předprodeji Metropolu či on-line zde.

Soutěž o vstupenky na představení Hubte trampy, serou v lese (Metropol, 6. října, 19:00)

Díky soutěži s Buděcjkou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na představení Hubnte trampy, serou v lese. Stačí jen do úterý 5. října správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Výherci byli informováni. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Archiv Metropolu

Štítky Metropol, kultura, soutěž, komedie, Hubte trampy, les, představení, vstupenka, tramping, Lukáš Příkazký, Jiří Štrébl, Lenka Zahradnická, krása, Jan Frič, dobrodružství

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Metropol uvede divadelní komedii z oblasti trampingu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.