Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Českobudějovická Žizkárna opět ožije hudbou

PR článek

Také letos se v areálu bývalých kasáren Žižkárna uskuteční několik skvělých koncertů. V neděli 14. srpna se mohou návštěvníci těšit na vystoupení skupiny Tros Discotequos, kterou tvoří trio Vojta Dyk, Jakub Prachař a Jan Maxian.

Pánové mají v repertoáru národní písně i hity ze zahraničí, které odehrají v ucelené show, do které neváhají zapojit také publikum. V průběhu večera si sami diváci mohou určit a rozhodnout, jaké písně zazní.

O týden později, v sobotu 20. srpna, převezme hudební štafetu legendární Pražský výběr, který vystoupí v původním složení v čele s Michaelem Kocábem, Michalem Pavlíčkem, Vilémem Čokem, Klaudiem Kryšpínem, Jiřím Hrubešem a již stálým hostem DJ Roxtarem. Zazní průřez skladeb z alb Straka v hrsti, Výběr a Běr, a také skladby v novějších úpravách.

Vstupenky na oba koncerty je možné zakoupit v předprodejní siti ticketlive.cz a v Music centru na Náměstí Přemysla Otakara II.. Koncerty přináší agentura Funtastic Agency ve spolupráci se spolkem Žižkárna z.s..

I v dalších týdnech se budou mít návštěvníci v Žižkárně na co těšit. Dvakrát týdně zde budou probíhat hudební večery s živou hudbou a nebo DJs. „Na přelom měsíce srpna a září připravujeme pravidelné otevření Žižkárny na páteční a sobotní večery. Naši návštěvníci se mohou těšit na nabídku oblíbených drinků, a také na možnost opéct si na našem ohništi buřty. To vše bude probíhat za hudebního doprovodu, ať již půjde o živá vystoupení interpretů - místních kapel, zpěváků, zpěvaček, nebo o hudební produkci DJs. Sledujte naše sociální sítě a dozvíte se více o programu,“ doplnil Jan Mádl za Žižkárnu.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Žižkárna, kultura, program, Tros Discotequos, Vojta Dyk, Jakub Prachař, Jan Maxián, Vojtěch Dyk, koncert, Michael Kocáb, Michal Pavlíček, Vilém Čok, Jiří Hrubeš, hudba, Přemysl Otakar II.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českobudějovická Žizkárna opět ožije hudbou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.