Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Festival v Přeštěnici nabídne dva dny plné muziky, fun zónu i pohodovou atmosféru

PR článek

Open Air Music Fest Přeštěnice není jen festival o hudbě! Návštěvníci se mohou těšit na letní a pohodovou atmosféru, zábavu pro celou rodinu a dva dny, během kterých se vystřídá téměř 50 interpretů, mezi nimiž jsou nejen muzikanti, ale i tanečníci nebo komici.

Kapely

Pro fanoušky české hudební scény je přichystán rozmanitý hudební program. V pátek 30. 6. zahájí letošní festival kapela MY4. Na 4 různých scénách se první den prostřídají kapely jako Poetika, Raego, Zakázaný ovoce, Poletíme? a ve 20:15 vystoupí kapela Mirai, která se na přeštěnické stage představí vůbec poprvé. Sobotní program otevře již v 10:00 dopoledne kapela DobiBoyz. Odpolední blok zahájí Wohnout a následovat bude Civilní Obrana, Rybičky 48 nebo Traktor. „Máme radost, že se nám podařilo letošní ročník postavit na velkých jménech české hudební scény,“ uvádí dramaturg festivalu Josef Kašpar. „I letos je samozřejmostí Muzikus  & SAI stage, kde se vystřídají lokální kapely i finalisté soutěže Šance Muzikus 2023. Finálový večer proběhl  v pražském Music City a pro Přeštěnice byly vybrány kapely: Jary Tauber, Patrik Malý, Marie Tilšarová, Vesper, Šufunky gang a Byt číslo 4,“ dodává Kašpar.

Mimo kapely se návštěvníci mohou těšit na vystoupení Cirk La Putyka. Soubor, který se věnuje žánru „nový cirkus“ a překračuje hranice mezi akrobacií, moderním tancem, loutkovým divadlem, koncertem a sportem.  Dále místo v programu zaujímá Stand Up Comedy Na stojáka v podání Ivy Pazderkové, Karla Hynka nebo Petra Nasty Cerhy.

Program pro nejmenší

Přijďte si se svými ratolestmi zazpívat s Bibibum nebo si užít vystoupení oblíbené dívčí čtyřky Lollipopz. Mimo hudební vystoupení si děti mohou užít skákací hrad, bouldering, pěnovou show, trampolínu, interaktivní aktivity a jistě je potěší také malování na obličej či diskotéka s Milanem Mudrochem, takže své potomky určitě nenechávejte doma, ale přijďte se bavit jako rodina společně.

O festivalu
Open Air Music Fest Přeštěnice byl založen v roce 2001. Koná se nedaleko Milevska, na trase mezi Pískem a Táborem. Během více jak dvacetileté historie si vybudoval pevné místo mezi nejznámějšími českými festivaly. Je členem festivalové asociace FESTAS (www.festas.cz). Je také zapojen do projektu Čistý festival.

Kompletní info o festivalu je na www.prestenice.cz

Vstupenky

Základní vstupenky lze koupit na webu za 1390 Kč a VIP za 1690 Kč. Spolu se vstupenkou je možné také nabít kredit pro bezhotovostní platbu na místě. Na vybraných předprodejních místech lze zakoupit speciální edici tištěných vstupenek. V ceně vstupenky je v termínu 30. 6. -2. 7. 2023 volný vstup do areálu Milevského koupaliště a v následujícím termínu od 3. 7.- 7. 7.2023 vstup za 50 procent.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky festival, open air, Přeštěnice, hudba, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Festival v Přeštěnici nabídne dva dny plné muziky, fun zónu i pohodovou atmosféru  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.