Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Metropol zve na výjimečné koncerty a tančírnu

PR článek

Konec měsíce října bude v Metropolu patřit nevšedním hudebním zážitkům. Prvním bude koncert slovenské zpěvačky Szidi Tobias s kapelou, který si nesmí nechat utéci žádný příznivec šansonů. Pro českou hudební scénu ji objevila dvojice Hapka – Horáček. Její pěvecký projev je radostný, vychází ovšem z duše plné nostalgie, smutku a vzdoru. Podobně jako Hana Hegerová dokáže dodat svému pěveckému přednesu pro šanson charakteristický dramatický rozměr a emotivní vcítění. Koncert, jehož důstojnou kulisou bude divadelní sál Metropolu, se uskuteční v neděli 22. října od 19 hodin.

Ve čtvrtek 26. října rozezní společenský sál Metropolu Rozhlasová tančírna. Využijte příležitost zopakovat si ve společnosti krásných dam a šlechetných gentlemanů taneční kroky před plesovou sezónou. O hudební doprovod se tradičně postará českobudějovický Rozhlasový swingový orchestr s hostem Ondřejem Rumlem.

V neděli 29. října se vrací do Českých Budějovic velkolepá multimediální vizuálně hudební show Vivaldianno se svým novým programem Shining Venice – Zářící Benátky. Nechte se vtáhnout do mrazivého příběhu barokního génia Antonia Vivaldiho odehrávajícího se v rozzářených Benátkách a ponořte se do ohromujícího a tajemného příběhu protkaného milostnými aférami jednoho z největších hudebníků všech dob.

Show má silnou art - rockovou atmosféru díky nádherné směsi smyčcového kvarteta, elektrických a akustických kytar, kláves a syntetizátorů, perkusí, etnických hudebních nástrojů a zvukových efektů. VIVALDIANNO uvádí koncertní show plnou emocí a moderních technologií, která bez nadsázky dobyla svět. Úspěchy slavila ve více než třiceti světových metropolích a vidělo jej již přes 150.000 diváků. Začátek je v 19 hodin.

Vstupenky na uvedené koncerty zakoupíte v předprodeji Metropolu nebo on-line zde.

Na koncerty je také možné vyhrát vstupenky. Pod textem najdete tři soutěžní otázky. Kromě odpovědí je nutné vyplnit údaje, na základě kterých budeme vítěze kontaktovat. Vítěz obdrží dvě vstupenky na koncert dle svého výběru. Soutěž končí 20. října. 

Soutěž byla ukončena. Vítěze budeme kontaktovat 23. října. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky metropol, české budějovice, kulturní dům, tančírna, koncert

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Metropol zve na výjimečné koncerty a tančírnu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.