Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Zajděte do Strašidelné zoo, na halloweenský průvod nebo poslední podzimní trhy v Žižkárně

Nadcházející víkend se nese v duchu Halloweenu a strašidel. Vyrazit můžete do Strašidelné zoo na Hluboké nebo na Halloweenský průvod do Branišovského lesa. Chystá se ale také drakiáda nebo výlov Bezdreva. V neděli zajděte na poslední podzimní trhy v Žižkárně.

Pátek 27. října

Strašidelná ZOO

Jihočeská zoologická zahrada v Hluboké nad Vltavou si připravila speciální strašidelný program. Využít můžete prodloužené otevírací doby, během které si užijete řemeslný jarmark, soutěžní stanoviště, malování na obličej a vystoupení hudební skupiny. Součástí Strašidelné zoo je také lampionový průvod.

Ledové království v Kotvě

Milují vaše děti příběh o princeznách Anně a Elze? Vezměte je do Biografu Kotva a oslavte tak sté výročí Disney. Promítání začíná v 16 hodin.

Motor proti Spartě

Fanoušci hokeje mohou v pátek večer vyrazit na další zápas extraligy. V Budvar aréně proti sobě nastoupí českobudějovičtí hokejisté a pražská Sparta. Start je v 17:30.

Sobota 28. října

Výlov Bezdreva

I o nadcházejícím víkendu pokračují výlovy rybníků. Vyrazit můžete na Hlubokou, kde se rybáři pustí do rybníka Bezdrav. Připraven je navíc bohatý doprovodný program od kapely až po trhy a kuchařskou show.

Halloween v Hostelu

Pokud máte rádi Halloween, určitě si vyrazte na některý z chystaných strašidelných večírků. Jeden takový se koná například v Hostelu, kde mají pro ty, kteří přijdou v kostýmu, malý „dárek“. Chybět nebude tematická výzdoba.

Neděle 29. října

Drakiáda na Kampě

Zábavné odpoledne nejen pro rodiče s dětmi a širokou veřejnost se bude v neděli konat na louce před Kampou v kampusu Jihočeské univerzity. Na programu je opékání buřtů, pouštění draků a soutěže.

Trhy v Žižkárně

Žižkárna chystá na neděli poslední letošní podzimní trhy. Přijďte si nakoupit farmářské produkty, dejte něco dobrého k jídlu a nezapomeňte na dobrou kávu.

Halloweenský průvod

Statek Sněhurka a Jezdecký klub SiDi pořádají v neděli od 15 hodin Halloweenský průvod v Branišovském lese. Začátek průvodu je u altánku a naplánovaná trasa je dlouhá zhruba 1,5 kilometru. Připravena je také soutěž o nejhezčí masku.

Máte pro nás tip na akci na příští víkend? Napiště nám prostřednictvím funkce „Drbni to“ nebo na email redakce@budejckadrbna.cz.

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jihočeská zoologická zahrada v Hluboké nad Vltavou

Štítky kulturní tipy, kultura, tipy, české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Zajděte do Strašidelné zoo, na halloweenský průvod nebo poslední podzimní trhy v Žižkárně  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.