Počasí dnes29 °C, zítra21 °C
Neděle 30. června 2024  |  Svátek má Šárka
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Užijte si Highline festival v Krumlově nebo si zatančete na Střeše

Poslední červnový víkend nabízí hned několik zajímavých kulturních akcí. Vyrazit můžete na festival ohně, Highline festival nebo na MINT market do Třeboně. Neděli si užijte na Střeše Budějc na Salsa party.

Pátek 28. června

Highline Festival Český Krumlov 2024

Unikátní mezinárodní setkání highlinerů a slacklinerů se i letos koná v Českém Krumlově. Užijte si kombinaci sportovního programu, ale i akcí pro veřejnost. V pátek se můžete těšit na zahájení festivalu, highliny nad městem, speedline závody a slackline park pro veřejnost.

Sobota 29. června

Festival ohně a pohybu ve Volyni

Prázdniny můžete zahájit ve Volyni na šestém ročníku festivalu ohně a pohybu. V pátek je na programu party u bazénu s otevřnou ohňovou scénou a v sobotu je připraven hlavní program s vystoupeními, novým cirkusem, muzikou, djs, workshopy, divadlo pro děti i dospělé a vrcholem bude ohňová galashow, která bude hostit umělce z Brazílie, Itálie, Německa, Polsko anebo Finska. Podrobné informace najdete na webových stránkách.

Mint market v Třeboni

Do Třeboně můžete v sobotu ráno vyrazit na MINT Market. Těšit se můžete na pestrý výběr značek, nové produkty a módní kolekce od českých návrhářů a tvůrců. Vstup je jako vždy zdarma, bez bariér a čtyřnozí miláčci jsou vítáni.

Aristokratka ve Varu

Užijte si v letňáku komedii Aristokratka ve varu. Hrabě Frank Kostka a jeho rodina se snaží udržet svůj rodový zámek Kostka v chodu. S humorem a šarmem jim asistují hospodyně paní Tichá, údržbář Krása a komorník Josef. Když se ale objeví Denisa, dcera právníka Bendy, poklidné vody rodového sídla se pořádně rozvíří. Přijďte s přáteli nebo partnerem, posaďte se ve stínu pod stromy ke stolu, dejte si něco dobrého k jídlu a pití a nalaďte se letní večerní atmosférou.

Neděle 30. června

Salsa na Střeše

V neděli nesmí chybět tradiční Salsa party na Střeše Budějc. Od 17 do 18 hodin se můžete těšit na workshop a od šesti večer se připravte na volnou salsa a bachata party.

Úplně celá česká historie na otáčivém hledišti

V neděli večer můžte vyrazit na otáčivé hlediště do Českého Krumlova, kde se od 18:30 promítá Úplně celá česká historie. Na představení zbývá posledních pár lístků. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Highline festival Český Krumlov

Štítky kultura, tipy, české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Užijte si Highline festival v Krumlově nebo si zatančete na Střeše  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.