Počasí dnes28 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: V IGY otevřou nový Starbucks. V Háječku bude chlapský večer

Víkend v Českých Budějovicích nabízí mnoho zajímavých akcí. Hned v pátek ráno můžete zajít do IGY Centra, kde se otevře nová kavárna Starbucks. Večer pak zajděte do Háječku, kde je na programu chlapský večer s filmem Mizerové: Na život a na smrt. V sobotu vyrazte na Borůvkobraní do Borovan nebo na divadelní představení pro děti.

Pátek 12. července

Otevření Starbucks v IGY Centru

České Budějovice se dnes dočkají své druhé pobočky světoznámé kavárny Starbucks. Slavnostní otevření v IGY Centru je už v 9 hodin ráno a na prvních 100 zákazníků bude připraven dárek. Chybět nebude ani krájení dortu, beauty koutek od NYX a fotokoutek Starbucks.

Mizerové: Na život a na smrt

Pátek v Háječku bude patřit chlapům. Na programu je totiž chlapský večer s filmem Mizerové: Na život a na smrt. Nenechte se ale zmást názvem, večer je otevřený pro každého, kdo si užije grilované burgery, výběrovou whisky, rockovou hudbu, burácení silných motorů. Areál letního kina se otevírá v 19 hodin.

Sobota 13. července

Borůvkobraní v Borovanech

Další ročník borůvkových hodů se koná opět v areálu bývalého kláštera v Borovanech u Českých Budějovic. Na návštěvníky čeká celý víkend borůvkový a řemeslný jarmark a bohatý program pro dospělé i pro děti a naprosté borůvkové hody.

Exotické ovoce v IGY Centru

A i v sobotu můžete do IGY Centra vyrazit. V pasáži před obchodem Albert se budou konat trhy s exotickým ovocem. Těšit se můžete na ovoce od drobných farmářů z Ugandy a Indonésie. Zažijte explozi chutí a ochutnejte původní nešlechtěné druhy ovoce, které je organické, chemicky neošetřované, nehnojené a hlavně dozrálé v teple na sluníčku v přirozených podmínkách. Začátek je v 9 hodin.

Divadlo pro děti na Havraním náměstí

Každou sobotu od 10 hodin se můžete vydat na dobrodružnou výpravu pro celou rodinu. Posaďte se a nechte svou fantazii putovat do vzdálených světů, hlubokých lesů, rozbouřených moří i cirkusových šapitó. V sobotu 13. července je na programu pohádka Skřítek.

Neděle 14. července

Charitativní bazárek oblečení na Kampě

Po delší době se do studentského klubu Kampa vrací bazárek oblečení. Na bazárek můžete věci přinést i si je odnést, počet není nijak limitován, ale organizátoři prosí o hezké, nositelné kousky, a to všech velikostí. Na místě si budete moct dát také drinky na baru a užít si fajn odpoledne. Začátek je v 15 hodin.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky kultura, tipy, české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: V IGY otevřou nový Starbucks. V Háječku bude chlapský večer  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.