Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Famózní J.A.R. přilákali do Slavie přes 350 lidí

Café klub Slavie letos oslavil dva roky existence a jako odměnu pro své fanoušky si připravil listopadový program, který v Budějcích nemá obdoby. Během dvou týdnů se v klubu vystřídali zpěváci domácí i zahraniční, kteří přijeli například z USA, Velké Británie nebo Norska.

Nabitý program odstartoval ve čtvrtek 8. listopadu koncert skupiny Zrní. V pátek pak do Budějc zavítala největší hvězda loňského Majálesu, kapela The Feud. S nimi si zahráli Lex Barker a ostřílená trojice chlapců s příjmením začínajícím na V, neboli Vees. Oba večery byl klub naplněný a lidé tancovali, co to šlo.

Program gradoval další týden - čtvrteční koncert kapely Alvik se sice neodehrál před takovou návštěvou, ale opět šlo o velmi příjemný večer strávený u pohodové hudby.

Vrcholem listopadové klubové scény se stal koncert J.A.R, který v pátek přilákal do známého českobudějovického klubu přes 350 lidí. Nutno dodat, že kdo nedorazil, o hodně přišel. Kapela hrála přes dvě hodiny toho nejlepšího funku a celý klub se náramně bavil. Na vstup se stály fronty před Slavií, Slavie praskala ve švech, pití teklo proudem.

Listopad ještě ale nekončí a stále je na co zajít. Příští pátek se totiž v Café klubu Slavie představí kapela Švihadlo, slavící 30 let své existence, a sobota bude opět patřit elektronické hudbě.

Po minulé akci Gangster Trippin´, kdy se ve Slavii předvedly hvězdy jako A.M.C. nebo Sigma, si organizátoři pozvali anglického producenta drum&bassu zvaného Koncept. Mimo něj také zahraje zástupkyně něžného pohlaví DJ Snookey, rezident pražského Cross Clubu DJ Volume Plus, který předvede svůj set na čtyrech přehrávačích, DJ Thinngy a známá dvojice DJ HellSmith s DJ Tubusem.

Koncert J.A.R. v Café klubu Slavie

Úterý, 19. listopadu 2013, 16:15

Koncert J.A.R v Café klubu Slavie
Koncert J.A.R v Café klubu Slavie

Autoři

Štítky Café klub Slavie, J.A.R., koncert, České Budějovice, hudební skupina, USA, Norsko, Velká Británie, Lex Barker, majáles, Zrní

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Famózní J.A.R. přilákali do Slavie přes 350 lidí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.