Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jihočeští umělci pomáhají dětem se zrakovým postižením

V neděli 24. listopadu se v budějckém Café klubu Slavie konal koncert Zuzany Benešové a Lukáše Randáka pro Ranou péči - tedy na pomoc dětem se zrakovým postižením.

Díky účinkujícím i návštěvníkům se v předvánočním čase podařilo přispět Středisku Rané péče v Českých Budějovicích částkou 22 tisíc korun.

Všichni, kteří se rozhodli nedělní večer strávit na koncertě mladých budějckých zpěváků a patronů střediska Zuzany, Lukáše a jejich hostů, zakoupené vstupenky rozhodně nelitovali. Ať už jste se rozhodli přijít na odpolední či večerní koncert, obě vyprodaná vystoupení byla velmi vydařená.

Kromě zmíněných hlavních aktérů během večera vystoupili také kolegové z muzikálové a pěvecké branže Michael Foret, Martin Šemík a Lucie Chvátalová.

To, že se i mezi zrakově postiženými dětmi najdou talentovaní umělci, potvrdili svými vystoupeními Kája Leskovec a Petr Mottl. Jejich energie a radost z hudby by mohla být inspirací pro mnohé z nás.

Slovem provázel, jak je tomu již u akcí Střediska Rané péče zvykem, Ivo Šmoldas, který hudební večer okořenil svým osobitým vtipem.

Stejným koncertem zahájí Lukáš se Zuzanou společně se svými hudebními přáteli nový rok, a to 5. ledna v Praze v klubu Krásný ztráty.

Napsala Lucie Bicanová

Štítky Středisko Rané péče České Budějovice, Lukáš Randák, Zuzana Benešová, koncert, Café klub Slavie, Michael Foret, Ivo Šmoldas, České Budějovice, Leskovec, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeští umělci pomáhají dětem se zrakovým postižením  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.