Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Kerong se vrací. Je větší, hezčí a nadupanější!

Název Kerong už na jihu Čech zná každý pořádný fanda elektronické muziky jako párty, na které při jejích předchozích osmi dílech vystoupila špička české dnb scény.

Devátý díl bude ještě větší. Akce se přesouvá z malého klubu Fabrika, kam by se už očekávané publikum nevešlo, do nově zrekonstruovaného kulturního domu Slavie, který lépe vyhoví jak velikostně, tak svým zázemím.

Tedy slyšte! Největší jihočeská drumandbassová párty letošního jara se uskuteční tento pátek 6. dubna v českobudějovickém KD Slavie. Před pondělní velikonoční nadílkou si za pouhých 150 Kč můžete poslechnout jedny z nejžhavějších jmen současné dnb scény.

Na hlavní stagi ukážou své dovednosti Fourward (Rakousko – Bad taste, Virus, Citrus, Mainframe), Rido (Česká republika – Metalheadz) či Forbidden Society (Česká republika – Forbidden Society Recordings, Genosha 175, PRSPCT, Algorythm).

Ti doplní DJ´s P.no (drumaffection), Dirty Boy vs Syndrome (Kerong.cz, Frutakru), Tao Maffa (Soundpolis), Clipper (beatz.cz), Sergi (Beatz.cz) a Hellsmith (Chilliproduction).

Jak je u Kerongu zvykem, vysoce kvalitní bude i vizuální stránka párty. Za VJským pultem se vystřídají Ding, Dark Face, Zero Cube a MSX.

Jedním z mediálních partnerů Kerongu, který patří mezi největší letošní akce tohoto žánru ve městě, je Budějcká Drbna.

Tisková zpráva
Foto: Kary

Štítky Česko, Rakousko, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kerong se vrací. Je větší, hezčí a nadupanější!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.