Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Krásné Jihočešky usilovaly o účast v České Miss

S různými pocity přicházely o uplynulém víkendu do budějckého obchodního centra IGY sympatické dívky, aby okouzlily porotu a probojovaly se do dalšího kola České Miss. K vidění byly ladné křivky, široké úsměvy, ale i nervozita a velká očekávání.

Budějcká Drbna měla na místě externí drbničku v osobě Nikol Švantnerové, která se probojovala do semifinálových bojů.

Do České Miss jsem se přihlásila, jelikož o tom sním už od dětství a letos jsem si tímto castingem mohla konečně pokusit o jeho splnění. Nejdříve jsme si nebyla jistá, zda do toho jít, ale pomohla mi k tomu mamka i názory přátel. Dá se říct, že jsem se na to nijak zvlášť nepřipravovala, pravdou ale je, že jsem si ještě pár dní před castingem nebyla zcela jistá, zda do toho půjdu.  S nikým jsem se o tom neradila. Dá se říct, že jsem to před všemi tajila, aby to bylo překvapení. smiley Neřekla jsem to ani své kamarádce, úřadující České Miss Jitce Nováčkové, takže i to potom bylo překvapení.  Ale i ona byla pro mě tímto velkým vzorem.

Na to, jak jsem byla trochu nervózní, den probíhal velice dobře. Celý casting se uskutečnil v nákupním centru IGY, takže i to mohlo být pro někoho těžké, představovat se a promenádovat před zraky ostatních lidí, ale já sem se toho nebála, jsem na to díky přehlídkám zvyklá. Přišla jsem jako první, takže jsem obdržela číslo 1. Bylo tam plno známých, jak v publiku, tak mezi dívkami, jako například Jana Opluštilová, která je nakonec se mnou mezi semifinalistkami. Jsem ráda, že tam mám někoho známého. Ve tři hodiny vše vypuklo. Casting byl rozdělen do třech kol. V prvním nás čekalo představení před porotou, v druhém kole jsme byly převlečeny do plavek, od týmu vizážistek dokrášleny, a poté následovala promenáda v plavkách. Zároveň jsme porotě řekly naše zkušenosti s modelingem. A pokud jsme i přes toto prošly, čekala nás horká židle u poroty a jejich záludné otázky.

Do třetího kola nás postoupilo kolem deseti, takže už šlo do tuhého. Já jsem byla ráda, že jsem se dostala až do třetího kola, a popravdě jsem potom už nebyla ani nervózní. Strach jsem z otázek neměla. Věděla jsem, že mě snad nic nepřekvapí. Byla jsem svá, upřímná - a nakonec možná i to rozhodlo. Po tomto všem už nás čekalo jen posledních pár minut napětí před vyhlášením. Když jsem od poroty slyšela své číslo, byla jsem vážně šťastná. Poté nás, semifinalistky, čekalo jen nějaké focení a den byl za námi. S výsledkem jsem velice spokojená, tímto je kousek mého snu splněn. Nyní se budu připravovat na semifinále a doufat, že se mi poštěstí i tam. smiley

Autor: Nikol Švantnerová
Foto: Sin Goldie

Štítky Česká Miss, casting, Nikol Švantnerová, Jitka Nováčková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krásné Jihočešky usilovaly o účast v České Miss  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.