Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Nejen dámy, ale už i pánové budou mít vlastní Jízdu

První středa v měsíci patří v multikině CineStar Dámským jízdám. Zástupkyně něžného pohlaví si vždy užijí doprovodný program a na závěr zhlédnou nějaký nový - většinou zamilovaný - film. Pánové už jim ale nemusí závidět, v největším budějckém kině vzniká nová tradice.

Historicky první Pánská jízda je na programu ve středu od 20 hodin v sále číslo 5. Po welcome drinku v podobě ochutnávky piv Samson přijde na řadu prezentace nového jihočeského časopisu pro muže, přítomní chlapi budou mít možnost vyhrát i několik cen.

Zlatým hřebem večera, který budou uvádět moderátoři rádia Kiss Jižní Čechy, bude vysílání předpremiéry akčňáku G.I. Joe 2: Odveta, kde jednu z hlavní rolí ztvárnil Bruce Willis.

Jelikož Budějcká Drbna je jednou z autorek nápadu Pánskou jízdu zrealizovat, společně s ní můžete ve středu do CineStaru vyrazit i vy. Zapojte se do soutěže o šest volných vstupenek, které si mezi sebe rozdělí rovným dílem tři vylosovaní čtenáři.

Pošlete nám do středeční 14. hodiny prostřednictvím e-mailu na adresu redakce@budejckadrbna.cz správnou odpověď na následující otázku a počkejte, zda se na vás usměje štěstí.

Kdo režíroval snímek G.I. Joe 2: Odveta?

A) Quentin Tarantino
B) Henry Jackman
C) Jon Chu

Ke své odpovědi nezapomeňte připojit své jméno a telefonický kontakt, abychom se mohli bezprostředně po losování s výherci vstupenek spojit.

SOUTĚŽ SKONČILA

Režisérem nového fimu G.I. Joe 2. Odveta je Jon Chu. Správně tedy byla možnost C.

Po dvou volných lupenech vyhrávají a dnešní Pánskou jízdu si užijí čtenáři Jakub Husinecký, Jan Baloun a David Škvařil. Blahopřejeme!

Foto: Paramount Pictures

Štítky Pánská jízda, G.I. Joe 2: Odveta, multikino CineStar České Budějovice, Cinestar, Bruce Willis, kino, Samson, Quentin Tarantino, Henry Jackman, Jihočeský kraj, Paramount Pictures

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejen dámy, ale už i pánové budou mít vlastní Jízdu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.