Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Rádiový festival přilákal na Sokolák tisíce lidí

Sokolský ostrov ve středu odpoledne zaplnil dětský výskot, který večer přehlušil hřmot kapel a skandující publikum. Chutnou třešinkou na letním dortu se stal Faktor Fest, na kterém se vyřádili nejen obyvatelé jihočeské metropole všech věkových generací.

Od tří hodin odpoledne, za slunného počasí, měly děti možnost zhlédnout představení pohádkové říše Fábula, vylézt si na horolezeckou stěnu nebo vyzkoušet šlapací čtyřkolky. Šanci prošmejdit hasičské auto využil nejeden capart, stejně jako nechat si obličej pomalovat speciálními barvami.

Program pro starší posluchače otevřela na pódiu kapela Rozkrock, po ní vystoupila Verona. Publikum se dostalo do varu hlavně během koncertu oblíbené skupiny Pub Animals.

„Kluci jsou boží. Jejich koncerty jsou zárukou dobré zábavy a skvělé hudby, na kterou se perfektně paří,“ prozradila Budějcké Drbně během tance Jitka Sedláčková.

Sokolský ostrov se při jejich koncertě také notně zaplnil. Fronty na pivo a na toaletu nebraly konce. Festival úspěšně uzavřela známá slovenská kapela No Name.

Faktor Fest 2013 na Sokolském ostrově

Čtvrtek, 5. září 2013, 15:34

Skupina Pub Animales se stala hvězdou večera
Pro děti byla přichystána lezecká stěna

Štítky Faktor Fest, Sokolský ostrov, festival, České Budějovice, hudební skupina, koncert, Jitka Sedláčková, Verona, Drbna.cz, No Name

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rádiový festival přilákal na Sokolák tisíce lidí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.