Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Romantická Dámská jízda voněla růžemi

Multikino CineStar zvolilo pro první Dámskou jízdu v novém roce příjemný romantický film S láskou, Rosie. Nejenom romantický snímek dojal něžné pohlaví v sále. Svou do mlýna přispěla i prezentace o přírodních krémech s růžovým olejem, které provoněly prostor kina.

„Každý sám svého štěstí strůjce.“ Že už jste někdy tuto větu slyšeli? A vzpomenete si na ni, když stojíte na svém životním rozcestí a přemýšlíte, jakou cestou se dát?

Myslím si, že každý kdo, zhlédne romantickou komedii režiséra Christiana Dittera - S láskou, Rosie - tak ano. Stačí jedna osudová věta a váš život nabere úplně jiné obrátky. Přesně to se stane hlavní hrdince Rosie, Lily Collins, která nakonec nejde na ples se svým kamarádem z dětství Alexem, Samem Claflinem, ale s nejhezčím klukem na škole.

Film si zahrává s tématem nejenom silného pouta dvou lidí, kteří spolu vyrůstají, ale i s myšlenkou nebát se jít si za svými vlastními sny a hlavně nebát se říci, co cítíte, protože kvůli tomu můžete například ztratit člověka, kterého milujete.

Komedie plná omylů dohnala přítomné v sále nejenom slzám smíchu, ale i dojetí. Šustění kapesníků bylo slyšet hned několikrát. Postava Rosie je vám hned od začátku velmi sympatická. Nejedna žena v sále se s její duší ztotožňuje a drží jí palce, jako by to byl její životní příběh, který chce, aby dobře dopadl.

Jestli snímek skončí happyendem, už ale musíte zjistit sami. Rozhodně nebudete z kina odcházet rozhořčeni, jako tomu bývá u většiny nových českých filmů.

Budějcká Drbna dává filmu S láskou, Rosie 75 %

Dojemné ale bylo ten večer i rozloučení ředitelky kina Svatavy Kopečkové s moderátorkou Adélou Jirkalovou.

Další Dámská jízda je naplánována na 18. února.

Štítky Dámská jízda, multikino CineStar, S láskou, Rosie, kino, S láskou, Rosie, Cinestar, Lily Collins, růže, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Romantická Dámská jízda voněla růžemi  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.