Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Mladá dvojice měla dostat zaplaceno za drogy

Dne 4. 10. 2011 v 16.20 hod. prováděla hlídka strážníků MP ČB kontrolní činnost v ulici Krčínova, kde si strážníci povšimli na rampě výměníkové stanice neznámé dvojice, dívky s mladíkem, kteří zde manipulovali s malými plastovými sáčky. Jakmile však spatřili hlídku, okamžitě se snažili sáčky i s obsahem rychle ukrýt tak, aby je strážníci neviděli.

Všechno se jim však uklidit nepodařilo a tak si hlídka jednoho sáčku se sypkou krystalickou látkou světle béžové barvy přeci jen povšimla a vyzvala dvojici k podání vysvětlení.

Při něm 17letá dívka s 18letým mladíkem shodně uvedli, že se jedná o jim neznámou drogu, kterou jim dal v několika sáčcích jistý muž. Ten dvojici slíbil, že pokud zbývající obsah sáčků „vyškrábou“ a sesypou do jednoho, dá jim po prodeji této látky za jejich pomoc předem neurčený finanční obnos.  Jak dvojice uvedla, oba na mužovu nabídku přistoupili, a proto údajně po příjezdu hlídky s těmito sáčky manipulovali. Strážníkům dokonce uvedli popis muže i to, že se s ním měli setkat před OC GLOBUS, kde je měl muž sám vyhledat. 

Z důvodu výše uvedených skutečností byla na místo přivolána i hlídka Policie ČR, která požádala strážníky o součinnost při hledání této osoby. Strážníci proto místo údajného setkání zkontrolovali, ale muže odpovídajícího popisu zde již nenalezli. Celý případ si proto převzala hlídka policie. 

Autor: Václav Sup, Městská policie ČB

Štítky Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá dvojice měla dostat zaplaceno za drogy  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.