Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž z Třeboně nahlásil krádež 50 tisíc korun, peníze však utratila manželka

Muž z Třeboně nahlásil po návratu z ciziny policii krádež 50 tisíc korun, peníze podle výsledků vyšetřování však našla a utratila jeho manželka. Agentuře to v pátek řekla policejní mluvčí Hana Millerová.Muž, který pobýval v době od dubna do 7. června mimo republiku, nahlásil po příjezdu domů do Třeboně krádež 50 tisíc korun. Peníze mu zmizely z bytu z trubkového rámu posilovacího stroje, kde je měl uschované.

"Z výslechů rodinných příslušníků pak vyplynulo, že peníze našla manželka. Nechala si je a použila na úhradu výdajů spojených s chodem domácnosti a pro svoji potřebu. Vzhledem k tomu, že v daném případě šlo o peníze získané jedním z manželů v době trvání manželství, kdy oba manželé žijí ve společné domácnosti a společně finančně hospodaří, peníze spadají do bezpodílového spoluvlastnictví obou manželů. Trestný čin tak spáchaný nebyl a policisté případ odložili," řekla Millerová.

Autor: Dobrin Stojcev, Mediafax

Štítky peníze, krádež, Třeboň, manželé, Mediafax

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž z Třeboně nahlásil krádež 50 tisíc korun, peníze však utratila manželka  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.