Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Starostové řeší při setkání s představiteli kraje dotace, zdravotnictví, školství, dopravu i kulturu

Blatná, Prachatice, České Budějovice, Soběslav, Jindřichův Hradec, Zvíkovské Podhradí. Na těchto místech se, tak jako každoročně, konají tradiční setkání představitelů Jihočeského kraje v čele s hejtmankou Ivanou Stráskou se starosty měst, městeček a obcí na jihu Čech.

Při setkáních se starostové jihočeských obcí dozví o činností kraje v oblastech dotačních programů, zdravotnictví, školství, kultury či cestovního ruchu nebo se změnami v dopravní obslužnosti obcí. Starostové mají také jedinečnou možnost konzultovat s krajskými představiteli problémy, které pálí je a obyvatele jejich obcí.

Dnes, v pátek 2. února, se setkání uskutečnilo v Jindřichově Hradci. V úterý 6. února se starostové se zástupci kraje sejdou ve Zvíkovském Podhradí, o den později v Prachaticích a v pátek 9. února zakončí tradiční setkání schůzka v Blatné.

Autoři | Foto kraj-jihocesky.cz

Štítky kraj, obec, starosta, hejtmanka, setkání, Blatná, Ivana Stráská, Jindřichův Hradec, Prachatice, Zvíkovské Podhradí, Česko, České Budějovice, Jihočeský kraj, Soběslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Starostové řeší při setkání s představiteli kraje dotace, zdravotnictví, školství, dopravu i kulturu  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.