Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Radnice bude při senátních volbách sběrným místem

Sumarizace výsledků druhého kola senátních voleb, které se koná v pátek 19. a v sobotu 20. října, se bude odehrávat v budově radnice na náměstí Přemysla Otakara II. Občany města o tom informovala prostřednictvím Budějcké Drbny mluvčí magistrátu Jitka Welzlová.

„Sčítat se budou hlasy z devadesáti okrsků Českých Budějovic a jednatřiceti okrsků z čtyřiadvaceti obcí spadajících do volebního obvodu číslo 14. Oficiální výsledky voleb vyhlásí a zveřejní státní volební komise v sobotu,“ říká primátor jihočeské metropole Juraj Thoma.

Občané budou vybírat ze dvou kandidátů - svůj hlasů můžou dát Janu Zahradníkovi (ODS) nebo Jiřímu Šestákovi (STAN/ HOPB). Hlasovací lístky voliči obdrží přímo ve volebních místnostech.

Štítky volby, senátní, České Budějovice, Jan Zahradník, Jiří Šesták, sběrné místo, radnice, Volby do Senátu Parlamentu České republiky, Drbna.cz, Juraj Thoma, ODS, Starostové a nezávislí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Radnice bude při senátních volbách sběrným místem  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.