Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 4. října 2024  |  Svátek má František
Bez reklam

V nejbližších dnech se otevřou veřejné toalety v parku Stromovka

Při nejrůznějších procházkách a výletech po Českých Budějovicích občas přijdou vhod veřejné toalety, kterých se v krajském městě nachází hned několik. Mezi nejnovější budou patřit ty ve Stromovce. Jaká je ale jejich provozní doba?

Veřejné toalety v Českých Budějovicích má na starosti Správa domů. Najdete je hned na sedmi místech - v Krajinské ulici, na Sokolském ostrově v Parku 4 Dvory, v Jirsíkově ulici u KD Slavie, na radnici, u pizzerie v Hroznové ulici a nově také ve Stromovce.

V Krajinské ulici a na Sokolském ostrově mají veřejné toalety stejnou provozní dobu. Jsou otevřeny vždy od 8 hodin a v zimě zavírají v 18:00, v létě ve 20:00. O hodinu kratší provoz mají v zimě záchody v Parku 4 Dvory, v létě pak slouží veřejnosti do 18:00, ale vše se odvíjí od provozu zdejší kavárny.

U KD Slavie v Jirsíkově ulici slouží podle akcí letní scény a toalety u pizzerie v Hroznové ulici jsou zase ve správě provozovatele restaurace. A tak nejdelší a pravidelnou otevírací dobu mají veřejné záchody na radnici, kde je otevřeno v pracovní dny od 8:00 do 20:00 a o víkendech a svátcích od 9:00 do 20:00.

Nově vybudované veřejné toalety v parku Stromovka u dětského hřiště a u Bagru budou teprve v nejbližších dnech otevřeny. Následně budou sloužit do konce října každý den od 8 do 20 hodin. Poté budou vždy uklizeny a uzavřeny na noc. V zimním období od listopadu do konce dubna budou pravděpodobně uzavřeny.

Štítky toaleta, Stromovka, České Budějovice, zima

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V nejbližších dnech se otevřou veřejné toalety v parku Stromovka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.