Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na vodu vyplouvá loď PardálOVO. Posádka vás naláká do Pardálparku

Jestli v pátek a sobotu potkáte na Vltavě loď PardálOVO, určitě se u ní zastavte. Hostesky na ní vám totiž předají leták k akci a žeton na PardálOVO úplně zdarma. V kempu, kde bude mít Pardál své stanoviště, vás navíc čeká spousta zábavy.

V pátek to bude v Marině Přísečná, kde bude stánek s hosteskou, která vám za žeton vydá PardálOVO zdarma. Součástí kempu je však také soutěžní stezka - Pardálpark - kde můžete za pár úkolů získat drobné ceny. Bojovat se bude v armwrestlingu, zatloukání hřebíků, Guitar Hero, královských kuželkách a chybět nebude ani stress pistole. V sobotu se Pardálpark přesune do Kempu U Kučerů ve Zlaté Koruně.

Stánek s hosteskou bude v jednotlivých kempech otevřen už od 11 hodin, tedy hodinu poté, co poprvé vypluje na vodu loď PardálOVO. Ta plavbu uskuteční třikrát až do 16:00 a bude lákat na akci a PardálOVO zdarma. V kempech bude od 13:00 do 19:00 hrát živá kapela - Country Rebels. Vy si tak můžete vychutnat „vodu“ úplně se vším.

Štítky Vltava, Přísečná, Zlatá Koruna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na vodu vyplouvá loď PardálOVO. Posádka vás naláká do Pardálparku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.