Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Drbárna spojila síly s Nadačním fondem Pink Bubble

Nadační fond Pink Bubble momentálně podporuje několik zajímavých projektů po celé České republice. Nejinak tomu je i ve spojení s celorepublikovou soutěží krásy Maturantka Roku. A právě díky tomu se s „Růžovou bublinou“ nově spojil zpravodajský portál Budějcká Drbna.

Na významných kulturních akcích v Českých Budějovicích a okolí můžete od letošního léta zajít na výborné Kafe od Drbny, jehož směs je namíchaná speciálně pouze pro účely Drbárny. Tu už jste mohli vidět například na Dni otevřených dveří v Jaderné elektrárně Temelín nebo na akci Město lidem / lidé městu. 

Už ale klepe na dveře další ročník oblíbené akce Radiofest, kde si v Drbárně během koncertů skupin Kryštof, Jelen, Mirai nebo zpěváků Xindla X a Mekyho Žbirky můžete dát lahodnou kávu nebo domácí limonády. A právě z každé zakoupené kávy a limonády poputuje jedna koruna na konto Nadačního fondu Pink Bubble. Zákazníci navíc obdrží tetovačku Fuck Cancer, kterou mohou vyjádřit podpor všem, kteří se zákeřnou nemocí bojují.

„Jsme rádi, že Drbárna je jednou z cest, jak můžeme podpořit Nadační fond Pink Bubble, který už dlouho podporujeme a kterému velmi fandíme. Těším se, až si nalepím tetovačku Fuck Cancer,“ říká autor projektu Budějcká Drbna Libor Matoušek mladší.

Radost z nového spojení má i ředitelka Nadačního fondu Pink Bubble Martina Šmuková. „Je to skvělý nápad, protože každý bude moci malinko přispět a hlavně se o nás dozví. Mám z toho velkou radost, protože ještě nejsme tolik známí na veřejnosti. A pokud bude lidem projekt sympatický, tak nás třeba mohou podpořit v budoucnu dál. Drbárna je skvělý koncept, má výbornou kávu, držím mu palce a zároveň děkuji za podporu,“ dodává.

Kromě Radiofestu se Drbárna v nejbližší době objeví také na audiovizuálním festivalu Vltava žije.

Štítky nadační fond, projekt, Drbna.cz, Česko, káva, Jaderná elektrárna Temelín, Xindl X, Miroslav Žbirka, Kryštof, Mirai

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drbárna spojila síly s Nadačním fondem Pink Bubble  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.