Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Dobrovolnice pořádá v Českých Budějovicích již třetí charitativní bazar pro týraná zvířata

Budějčáci mohou přispět na dobrou věc nejen penězi. Dobrovolnice Adriana Trs z Českých Budějovic pořádá již třetí ročník sbírky a charitativního bazaru pro opuštěná a týraná zvířata. Lidé mohou do sbírky nosit své oblečení, knihy nebo potřeby pro domácí mazlíčky, které se následně budou dražit a výtěžek si rozdělí několik jihočeských útulků.

Letos projekt podporuje více organizaci, kterými jsou Tlapky na cestě, Animal Rescue, Kočky ČB a Liga na ochranu zvířat.

K prodeji mohou zájemci, jež by rádi pomohli, nosit potřeby do domácnosti, knihy, hračky nebo dámské, pánské i dětské oblečení, které je v dobrém stavu. Tedy, aby nebylo rozthané, zničené nebo špinavé. K prodeji jsou vhodné i věci pro domácí mazlíčky.

„Všechny předměty určené k darování, mohou dobrovolníci nosit do administrativní budovy číslo 11 v Širkoké ulici každý den od 9 do 18 hodin. Sběrné místo se nachází ve čtvrtém patře a pro vstup do budovy je nutné zazvonit na finanční centrum,“ informovala organizátorka Adriana Trs.

Bazar se uskuteční v pondělí 19. března a úterý 20. března v Level Lounge & cafe. A ceny prodejních předmětů se budou pohybovat od symbolických dvaceti korun výše.

„Doufám, že překonáme minulý ročník, kdy lidé přispěli přes 80 tisíc korun,“ doplnila organizátorka.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky charita, pomoc, bazar, sbírka, adopce, útulek, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dobrovolnice pořádá  v Českých Budějovicích již třetí charitativní bazar pro týraná zvířata  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.