Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nový provozovatel Parkhotelu Hluboká si zakládá na individuálním přístupu ke klientovi

PR článek

Parkhotel v Hluboké nad Vltavou je od 1. listopadu loňského roku součástí společnosti LH Hotels & Resorts, která provozuje mimo jiné i hotel Jana v Přerově nebo hotel Dvořák v Táboře. Nové vedení LH Parkhotel **** Hluboká se chce zaměřit zejména na zvýšení úrovně konferenčních a kongresových služeb a individuální přístup k zákazníkovi. V restauraci Lovecká chata, která k hotelu náleží, slibuje zajímavé gastronomické zážitky. Ty odstartují uvedením zcela nového menu sestaveným šéfkuchařem Martinem Pudilem.

LH Parkhotel **** Hluboká se nachází nedaleko centra města, v těsné blízkosti Munického rybníku a vstupu do zámeckého parku. Hotel nabízí ubytování pro sto padesát hostů, relaxační zónu se saunou, vířivkou, posilovnou a masážemi, monitorované parkoviště i dětské hřiště, a jako jediný hotel ve městě disponuje konferenčními prostory s kapacitou až čtyři sta osob. Hotel je tak vhodným místem pro jakýkoli typ firemní akce nebo větší svatbu.

Kapacitu multifunkčního sálu je možné měnit podle typu stolového uspořádání a díky mobilním stěnám i prostor rozdělit, což ocení zejména akce, které startují ve větším počtu osob a v průběhu dne potřebují vytvořit menší pracovní skupiny. Prostory jsou vybavené vším, co ke školení, teambuildingu, semináři, přednášce či jinému eventu firmy potřebují. Samozřejmostí je vestavěné projekční plátno, data projektory, flipcharty, profesionální ozvučení včetně bezdrátových mikrofonů, řečnický pult nebo mobilní podium.

K multifunkčním konferenčním prostorám jsou připojeny lobby bar, dva salonky a restaurace pro hotelové hosty, která nabízí kompletní servis od coffee breaků po bufetová, rautová a servírovaná menu. Pokud si zákazník přeje menší prostor pro svoji akci, může využít i salonku v patře restaurace Lovecká chata, která s končící zimní sezonou opět otevře v každodenním provozu.

Nedílnou součástí Parkhotelu v Hluboké nad Vltavou je restaurace Lovecká chata. Právě tam už před Velikonocemi bude možné ochutnat zbrusu nové menu založené na tradiční české kuchyni a lokálních surovinách. Jeho autorem je už zmiňovaný opravdový mistr svého oboru, šéfkuchař Martin Pudil, člen národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Takže až půjdete hledat hlubocké velikonoční vejce, a my víme, že jedno bude umístěno v zahradách hotelu, zastavte se ochutnat speciality jako telecí terinu se zeleným pepřem, bažanta rolovaného ve slanině nebo tradiční meruňkový koláč s mandlovou drobenkou.

Chcete se dozvědět ještě více hotelu a restauraci v Hluboké nad Vltavou? Mrkněte na web Parkhotel **** Hluboká.

Štítky společnost, gastronomie, Parkhotel, Hluboká, LH Hotels & Resorts, Hluboká nad Vltavou, hotel, restaurace, chata, Tábor, Přerov, Velikonoce, Munický rybník, Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nový provozovatel Parkhotelu Hluboká si zakládá na individuálním přístupu ke klientovi  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.