Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Čtveřice chlupáčů čeká v budějckém útulku

Další pejsci, kteří hledají nové páníčky, zůstávají v českobudějovickém útulku Na Zlaté stoce. Dva kluci a dvě psí holky netrpělivě čekají, kdy si právě je někdo vybere a odvede do nového domova. Okouzlí vás některý z nich?

Dark

Dark je zhruba tříletý kříženec. Je to veselý a velmi společenský pes. Do útulky byl úmístěn městskou policií letos v únoru a od té doby čeká na nového majitele.

Puntík

Pětiletý kříženec Puntík je veselý a kamarádský psík. V nové rodině bude muset mít jasně stanovená pravidla. Jinak by mohl být velice dominantní.

Adina

Adina je fenečka s krásnými černo-bílými znaky. Rasu nelze přesně určit, je zhruba pět let stará. Je to velmi přátelská fenka, která by si moc užívala domek se zahradou.

Bela

Bela se do útulku dostala poté, co její původní majitelka zemřela. Je to veselá a velmi přátelská jedenáctiletá fenka briarda. 


Zaujal vás některý z těchto chlupáčů? Ozvěte se se telefonní čísla 721 351 227 nebo 387 772 158 nebo na facebookové stránky českobudějovického útulku. Zastavit se ale můžete i osobně na adrese Na Zlaté stoce 3, 370 05 České Budějovice.

Autoři

Štítky hledáme páníčka, psí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, Zlatá stoka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Čtveřice chlupáčů čeká v budějckém útulku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.