Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Hugo z táborského útulku je filmová hvězda. Odolá mu někdo?

V táborském útulku už dlouhou dobu čeká šestiletý Hugo. Nyní je z něj filmová hvězda, což silně zvyšuje jeho prestiž. Hvězdu takového formátu by chtěl mít doma každý. Na nového majitele nečeká ale jen Hugo. Další tři chlupáči jsou v budějckém útulku.

Hugo

Hugo je šestiletý americký stafordšírský teriér. V útulku už se hezky rozkoukal a začal zase důvěřovat lidem. Je to pes pevných zásad, který má rád režim a řád. Byl by skvělý hlídač a ochránce jednoho pána. Když začne člověku důvěřovat, stane se z něj veselý mazel. Je to typický chlap, který má rád psí slečny, ale nemá problémy ani s ostatními psy v útulku. Pro jistotu by ale druhý pes musel být klidný a vyrovnaný, aby to fungovalo. Problém by mohl nastat při hlídání teritoria a hraček. Hugo potřebuje správnou socializaci a vhodné vedení – pozitivní, rozumné, důsledné, ale rozhodně žádný nátlak a hrubé zacházení. Bude i dobrým hlídačem, zahrádku či byt před vetřelci ohlídá.

Máte o Huga zájem? Ozvěte se Útulku pro nalezené psy Tábor nebo na telefonní číslo 773 791 322.  


Snufy

Snufy je zhruba dvanáctiletý kříženec jezevčíka. Je to velmi přátelský a veselý pes, který ale nemá rád jiné pejsky. Potřebuje navíc stálou zdravotnickou péči kvůli mokvajícím ránám na spáncích. Hledá proto trpělivé páníčky, kteří mu je budou každý den čistit.

Kraťaska

Šestiletá fena jezevčíka Kraťaska je velmi přátelská a společenská, ale občas se v ní probudí lovecké pudy. Proto není úplně vhodná na dvorek, kde jsou drobná hospodářská zvířata.

Puntík

Puntík je pětiletý, veselý a kamarádský parťák. Občas má tendence projevovat se dominantně a poroučet si, proto hledá páníčka, který mu jasně určí pravidla.


Zaujal vás některý z těchto chlupáčů? Ozvěte se se telefonní čísla 721 351 227 nebo 387 772 158 nebo na facebookové stránky českobudějovického útulku. Zastavit se ale můžete i osobně na adrese Na Zlaté stoce 3, 370 05 České Budějovice.

Foto Facebook Útulek pro nalezené psy v Táboře

Štítky hledáme páníčka, psí okénko, České Budějovice, Tábor, útulek, adopce, pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Hugo z táborského útulku je filmová hvězda. Odolá mu někdo?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.