Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Žena šla nakupovat se srnčetem v náručí

Kuriózní případ řešili včera, v neděli 10. června, večer českobudějovičtí strážníci na sídlišti Vltava. V tamním obchodním centru se totiž objevila žena s malým srnčetem v náručí. Strážníkům žena převyprávěla příběh srnčete a slíbila, že osiřelé mládě předá do odborné péče.

Žena se srnčetem v náručí vzbudila pozornost včera, v neděli 10. června krátce po sedmé hodině večer, v nákupním centru na českobudějovickém sídlišti Vltava. Netradiční obrázek se některým lidem nepozdával, přeci jen mládě srnky není domácím mazlíčkem a patří do přírody, proto vše raději oznámili městské policii. 

„Strážníci dotyčnou ženu v obchodním centru oslovili a vyslechli si od ní vysvětlení. Žena se svěřila, že matka srnčete předešlého dne zahynula a ona se rozhodla o mládě po přechodnou dobu postarat,“ uvedla mluvčí českobudějovické městské policie Věra Školková.

Strážníkům po vzájemné dohodě s místně příslušným mysliveckým hospodářem pak žena slíbila, že srnče předá do odborné péče ošetřovatelů do zoo v Hluboké nad Vltavou.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky krimi, žena, srnče, obchodní centrum, mládě, strážník, Vltava, České Budějovice, Hluboká nad Vltavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena šla nakupovat se srnčetem v náručí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.