Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Janek z budějckého útulku je typický lovec. Uloví i vás?

Budějcký útulek má k adopci tři skvělé psíky. Oskar je trochu útěkář a rád se vydává na výlety. Snufy je sice starší pejsek, ale elán do života stále má. Temperamentní Janek rád loví, hledá proto rodinu, kde bude jediným zvířecím miláčkem.

Oskar

Oskar je zhruba tříletý pejsek, kříženec. Je zpočátku bázlivý a vyžaduje citlivou, ale pevnou ruku. Je to trochu útěkář, pokud zůstává sám na zahradě, je schopen se podhrabat a utéci. Samotu ale celkově moc nezvládá. Pokud nemá dostatečné vyžití může se zabavit sám, což ne vždy dobře dopadá.

Snufy

Skoro dvanáctiletý pes Snufy je už sice starší, ale velmi přátelský pes. Trochu už ho trápí zdraví, a proto potřebuje denně ošetřovat rány. Bohužel může být konfliktní s jinými psy, proto by byl vhodný do domácnosti, kde nejsou jiní pejsci.

Janek

Nový domov hledá i dvouletý, velmi temperamentní hafan Janek, který vyžaduje dostatek pohybu a vhodné práce. Hodil by se tak k aktivním lidem, kteří rádi sportují. Má velmi dobré lovecké vlastnosti, proto není úplně vhodný do domácnosti s dalšími zvířaty. Problém by mohl mít i s ostatními psy.


Zaujal vás některý z těchto chlupáčů? Ozvěte se se telefonní čísla 721 351 227 nebo 387 772 158 nebo na facebookové stránky českobudějovického útulku. Zastavit se ale můžete i osobně na adrese Na Zlaté stoce 3, 370 05 České Budějovice.

Foto Útulek pro opuštěná a handicapovaná zvířata České Budějovice

Štítky hledáme páníčka, psí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, pes, lovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Janek z budějckého útulku je typický lovec. Uloví i vás?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.