Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

S fotbalisty a hasiči v Plané budou slavit legendy pražské Sparty, Žlutý pes i Martina Pártlová

Dohromady jim je už 175 let, ale nejsou to žádní stařečkové na odpočinku. Ba naopak, dávají o sobě stále jaksepatří vědět. A hlavně díky nim to v Plané u Českých Budějovic pořád žije. Řeč je o dvou plánských spolcích. O fotbalistech a hasičích, kteří teď slaví svá významná výročí. A hodlají je oslavit ve velkém stylu. Proto na sobotu 11. srpna připravili nabitý program, při kterém se budou skvěle bavit malí i velcí.

Přijďte v sobotu 11. srpna do areálu fotbalového hřiště v Plané u Českých Budějovic oslavit 80. výročí založení tamního sportovního klubu a 95. výročí vzniku sboru dobrovolných hasičů. Od 13 hodin je připraven pestrý a bohatý program plný sportu, kultury a zábavy. Oslavenci jej opravdu vyšperkovali, tak je na co se těšit.

Velkým lákadlem bude určitě fotbalový přáteláček, jehož aktéři si ale rozhodně nic nedarují a který tak slibuje atraktivní podívanou. Utkají se fotbalisté SK Planá a bývalí hráči Sparty Praha. Chybět nebude autogramiáda. Ale než na trávník nastoupí ostřílení fotbaloví matadoři, své umění předvede fotbalový potěr, plánská přípravka si zahraje s vrstevníky z Jihočeské fotbalové akademie.


Sbor dobrovolných hasičů Planá slaví 95. výročí založení.

Také hasiči přispějí k pestrému a bohatému sobotnímu odpoledni svými vystoupeními. A to jak ti nejmladší, tak i ti nejzkušenější. Jak bravurně zvládají požární útok, předvedou malí hasiči z Boršova nad Vltavou a z Nových Homolí, ale také plánští ženy a muži.

Návštěvníci se během sobotního odpoledne mohou těšit na rozmanité divácké soutěžení, chybět nebude tombola.

Slavnostní sobotu v Plané u Českých Budějovic zpestří také atraktivní kulturní část programu. Hudebními lahůdkami budou bezesporu vystoupení Martiny Pártlové či skupiny Žlutý pes s Ondřejem Hejmou. Ale svou troškou do mlýna přispějí i místní hasičky. Oslavy pak zakončí oblíbený jihočeský HK Band, se kterým návštěvníci zabrousí do mnoha hudebních žánrů.

Autoři | Foto SK Planá, SDH Planá

Štítky kultura, sport, oslava, výročí, fotbalista, hasič, Planá, Českobudějovicko, AC Sparta Praha, Martina Pártlová, SK Dynamo České Budějovice, fotbal, sbor dobrovolných hasičů, Ondřej Hejma, pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S fotbalisty a hasiči v Plané budou slavit legendy pražské Sparty, Žlutý pes i Martina Pártlová  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.