Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na budějckém náměstí se stále natáčí. Herci mají za sebou první scény

Budějce několik posledních dní žijí natáčením reklamy na čokoládové bonbony Ferrero Rocher. Náměstí pokryl sníh a rozsvítila světýlka, vše se proměnilo do vánoční atmosféry, kterou si užívali nejen kolemjdoucí. Natáčení pokračuje i dnes večer.

Na náměstí Přemysla Otakara II. včera večer padly první klapky. Rodilé Budějčáky překvapila proměna náměstí. „Je to nezvyk, ale nevypadá to vůbec špatně. Trochu mi to připomíná Francii,“ pochválil Petr Nováček, který se přišel na natáčení podívat.

Natáčely se první scény, kterých se účastnili hlavní herci z Francie a komparzisti. „Byla to moje první zkušenost s natáčením, já jsem ani nečekala, že mě vyberou. Každopádně mě to příjemně překvapilo. Celá parta byla naprosto skvělá. Jsem zvědavá na výsledek,“ popsala své zkušenosti s natáčením jedna z komparzistek.

Není ale jisté, že reklama poběží i na českých televizích. „Bude se vysílat tam, kde si jí koupí. Pokud nebude mít český trh o reklamu zájem, tak ji u nás asi neuvidíme,“ vysvětlil Jakub Eliáš z organizačního týmu.

ČTĚTE TAKÉ: Budějckého Samsona obsadí tanečníci. Náměstí Přemysla Otakara II. bude v reklamě na bonbony 

Dnes večer se budou natáčet další scény. Účastnit by se jich měli profesionální tanečníci.

Štítky reklama, České Budějovice, náměstí, Ferrero Rocher, natáčení, Přemysl Otakar II., Francie, herec, Petr Nováček, bonbon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na budějckém náměstí se stále natáčí. Herci mají za sebou první scény  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.