Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kladivonaweb.cz – kvalitní web s vlastním redakčním systémem jednoduše, rychle a bez starostí

PR článek

Online marketing. Spojení, které se stalo trendem posledních let. Klíčovým nástrojem internetových kampaní je vlastní web, kam jsou zákazníci směrováni. Bez kvalitních internetových stránek se dnes neobejde žádná firma. Ať už máte středně velkou firmu, vlastní živnost nebo jste kreativec na volné noze, každý, kdo to se svým podnikáním myslí vážně, chce být vidět především v online světě.

Ideálním řešením je svěřit takový úkol kompletně do rukou webového studia a vydat se cestou individuálního webu na míru. Jsou ale situace, kdy takový postup není možný, nebo zkrátka není nutný. Důvodů může být celá řada. Klient např. potřebuje pouze jednoduchou „webovou vizitku“ nebo menší web, u kterého není potřeba zcela individuální design a řešení, klient má omezené finanční prostředky, potřebuje web co nejrychleji a tak dále.

Nad řešením se zamysleli v českobudějovickém S2 STUDIU. „Přemýšleli jsme, jak vyhovět častým poptávkám po levnějších řešeních, která mohou být vhodná pro menší startovací projekty. Ne každý zákazník totiž potřebuje funkcemi a moduly nabitý a rozsáhlý web s vlastní grafiku ušitou na míru,“ říká Stanislav Schwarz, majitel S2 STUDIA, s nímž Budějcká Drbna před časem přinesla rozsáhlý rozhovor o tvorbě webů.

Ve webovém studiu proto připravili nový produkt Kladivo na web. Ten je určen všem začínajícím subjektům, které i s menším rozpočtem chtějí nastartovat své podnikání v online světě a mít web v profesionální kvalitě. K naplnění a zveřejnění plně funkční a vyladěné vlastní online prezentace stačí několik pracovních dnů. Kladivo na web představuje takzvaný balíkový web, který má oproti klasickým webovým šablonám celou řadu výhod. Nejde přitom o žádný kompromis, ale o profesionální řešení. Kladivo na web přináší veškeré potřebné funkce a moduly, které většina zákazníků od startovacího webu potřebuje.

Uživatel se může naklikat vzhled a parametry webu samostatně

Klíčovou výhodou Kladiva na web je modulový a uživatelsky přívětivý redakční systém od S2 STUDIA. Ten běží na stejném základu jako standardní weby na míru. Díky otevřené architektuře a bohaté funkcionalitě systému lze jakýkoliv web na platformě Kladivonaweb.cz v budoucnu snadno rozšířit o další moduly a „nechat jej vyrůst“ v plnohodnotný web na míru. Vzhledem k tomu, že platforma vždy využívá stejný základ redakčního systému jako plnohodnotný web, jedná se o profesionální řešení, které obsahuje validní kódy a také rozsáhlá nastavení pro optimalizace pro vyhledávače (SEO).  

Vyzkoušejte si Kladivo na web osobně. Stačí navštívit web, kliknout u levého okraje stránky na ikonku paletky, rozbalit nabídku, vyzkoušet si „naklikat“ ideální kombinaci vzhledu a funkcí pro svůj nový web.

Asi nejzajímavější výhodou pro uživatele je možnost si doslova naklikat vzhled a parametry webu samostatně a kdykoliv toto nastavení jednoduše změnit. Na výběr je řada barevných schémat, fontů, grafických rozvržení stránek, umístění bloků a dalších prvků.

Stačí se přihlásit do administrace, vybrat vlastní nastavení a poté uložit konfiguraci. Změna se projeví okamžitě. Nabízí se spousta kombinací, z nichž si vybere každý.

Kladivonaweb.cz je projekt, který má za cíl nabídnout začínajícím klientům profesionální řešení hned napoprvé a umožnit jim vyhnout se případným komplikacím. Při tvorbě podobných webů se často opakuje několik scénářů. Například z nedostatku financí se klient rozhodne vytvořit web sám na některé z volně dostupných služeb, požádá o pomoc kamaráda, syna známého a podobně. Velmi často však klient nemá kontrolu nad kvalitou dodaného řešení.

Zájemce může mít do týdne vlastní profi web a být na internetu vidět

V případě potřeby aktualizace webu nebo jeho rozšíření se může stát, že původní tvůrce na úpravy nemá čas, nebo už se věnuje jiným činnostem než tvorbě webů. A pokud se klient rozhodne pro individuální úpravu webu na míru, původní řešení musí zahodit a znovu začít od nuly s tvorbou nového webu, což s sebou přináší značnou časovou i finanční náročnost. S platformou kladivonaweb.cz si pouze objednáte další funkční moduly nebo individuální design na míru a platíte pouze za nově přidané části.

Každý zájemce si může vyzkoušet, zda by mu takové řešení vyhovovalo pro jeho online projekt. Pokud ano, stačí vyplnit online objednávku. Do týdne tak může mít vlastní profi web a být na internetu vidět.

„Velmi nás těší, že řada zákazníků, i když jde třeba o začínající podnikatele, si uvědomuje, že vlastní profesionální prezentace na internetu může být nespornou konkurenční výhodou. Proto věříme, že naše řešení Kladivonaweb.cz zákazníci ocení a ušetří díky němu spoustu času, starostí i peněz,“ uzavírá Stanislav Schwarz. 

Štítky byznys, S2 STUDIO, web, Kladivo na web, Internet, projekt, Stanislav Schwarz, vzhled, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kladivonaweb.cz – kvalitní web s vlastním redakčním systémem jednoduše, rychle a bez starostí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.