Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vyberte Motoráka měsíce listopadu! Čtenář i hráč dostanou soudek piva

Hodnotit, kdo z hráčů Motoru byl v uplynulém měsíci nejlepší, není jednoduchý úkol. Slušné výkony některých hráčů zastínila kontumace dvou vyhraných zápasů a následně i série nepříliš přesvědčivých výkonů a výsledků.

Budějcká Drbna se při nominaci do ankety Motorák měsíce listopadu snažila zohlednit jak bodový zisk jednotlivých hokejistů, ale také jejich celkový přínos pro tým. Proto můžete tentokrát vybírat mezi gólmanem, obráncem i útočníkem.

Motorák, který až do neděle 9. prosince získá nejvíce hlasů, bude hostem rozhovoru s čtenáři. Jejich zajímavé dotazy vybere Budějcká Drbna a hráči je položí. Autor nejlepší otázky i hráč potom získají pětilitrový soudek lahodného piva Budweiser Budvar. Společné předání cen proběhne na ledě Budvar arény během některého z domácích zápasů.

#1 Jan Strmeň

Po odchodu Petra Kváči na hostování do extraligového Třince je mezi motoráckými gólmany jasnou jedničkou. Mezi tyčemi se Janu Strmeňovi daří velice slušně, když figuruje v úspěšnosti zákroků na druhém místě mezi brankáři Chance ligy. Sedmadvacetiletý odchovanec Havířova, který ve své dosavadní kariéře působil převážně v klubech ze severu Moravu, střežil ale také branku Chomutova nebo Kadaně, dokázal od začátku sezony pokrýt 92,11 % střel, které na něj hráči soupeře vyslali.

#20 Mitchell Fillman

Budějcký Kanaďan Mitch Fillman platí už od svého příchodu na jih Čech v létě roku 2016 za pevnou oporu obranných řad. Svou spolehlivou hru dokáže mnohdy ještě vylepšit i nějakou přesnou trefou, což se mu v průběhu listopadu povedlo hned třikrát. Bohužel vstřelené branky na Kladně a proti Ústí nad Labem přišly po kontumacích vniveč.

#67 David Gilbert

Nejlepším střelcem Motoru v měsíci listopadu je David Gilbert. Síťku soupeřovy klece rozvlnil hned pětkrát, k tomu přidal ještě dvě asistence. Další Kanaďan ve službách jihočeského klubu dokázal v sezoně 2018/2019 nasbírat celkem 25 bodů a společně se svými spoluhráči z první útočné formace Martinem Novákem a Lukášem Endálem patří mezi nejproduktivnější hráče Českých Budějovic.

Kdo je podle vás Motorákem měsíce listopadu?

Celkem hlasovalo316 čtenářů

Štítky Motorák měsíce, anketa, Budějovický Budvar, Motor, Madeta Motor České Budějovice, David Gilbert, Budvar aréna, pivo, HC Oceláři Třinec, 1. česká hokejová liga, HC AZ Havířov 2010, Rytíři Kladno, Piráti Chomutov, HC Slovan Ústí nad Labem

Vyberte Motoráka měsíce listopadu! Čtenář i hráč dostanou soudek piva  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.