Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Pro Ovečku se vybralo přes sto tisíc, vydražil se dres Ronalda

Minulý týden ve středu proběhlo benefiční setkání pro Ovečku, které zorganizovala Jihočeská fotbalová akademie pod vedení Petra Požárka a Davida Löbla. Dobročinná akce na podporu dětí s Downovým syndromem měla velký úspěch. I když počasí akci nepřálo, na hřišti Základní školy Emy Destinové bylo plno. Během odpoledne se vydražilo hned několik dresů známých sportovců.

Pro děti byly připravené vzduchové hrady a pro dospělé káva. U hřiště stálo divadélko a děti si z benefice odnesly i malé dárečky. Akcí provázel Miroslav Lenc. Dražba dresů trvala až do sedmi hodin do večera. Pro Ovečku se nakonec vybralo 121 400 korun.

Během benefice se vydražil dres Cristiana Ronalda. Jeho cena se vyšplhala na částku 43 tisíc korun. Přispěla i Drbna, která společně s Rituale Caffé qb a Cafe bez hranic z každé prodané kávy věnovala 10 korun. Pro Ovečku nakonec putovalo tisíc korun.

„Jménem rodičů dětí s Downovým syndromem chci poděkovat každému jednotlivci, který se do benefice zapojil, ale také děkuji za každý úsměv a objetí kolem ramen, které se dostalo našim dětem,“ řekla ředitelka společnosti Ovečka Jana Jarošová

Foto Jana Kroneislová

Štítky benefice, Ovečka, JFA, akce, Cristiano Ronaldo, Drbna.cz

FOTO: Pro Ovečku se vybralo přes sto tisíc, vydražil se dres Ronalda  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.