Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Scooter má za sebou koncert v Budějcích. Nespokojení lidé chtějí vrátit vstupné

Davy proudící na výstaviště a vidina dechberoucí show. Fanoušci ale vystoupení legendární kapely vidí trošku jinak. Pod událostí na Facebooku se strhla vlna negativních komentářů. Lidé, kteří na koncert vyrazili, nejvíce kritizují organizaci a fronty, které se tvořily hlavně ve V.I.P sektoru. Někteří už se podle svého vyjádření obrátili na ČOI a řeší vrácení vstupného. Podle organizátorů ale vše proběhlo jak mělo.

Kapela Scooter se po třech letech v sobotu vydala do Českých Budějovic. Na výstaviště proudily davy fanoušků, které čekaly stejnou show jako při jejich poslední návštěvě. To se ale nestalo a koncert byl podle některých spíš propadák. Svědčí o tom několik desítek negativních komentářů pod událostí na Facebooku.

„Lituji vyhozených peněz. Nejhorší akce, co jsem zažil. Organizace hrozná, zvuk příšernej, z písniček nebylo slyšet nic jiného, než předuněné pazvuky. Zvukař zřejmě netušil, který button ovládá basy. . . Poprvé a naposled. Na místě pořadatele bych lezl kanálama,“ napsal Pavel P. a další se k němu přidávají. „Naprostý provar a ostuda pro provozovatele. Ani jeden bod z nejdražší zakoupené vstupenky V.I.P. Gold nebyl dodržen. Sektory smíchané, neoddělené. Při dotázání pořadatele na řešení před námi dotyčný utekl a schoval se. Nikdo situaci neřešil, ač nám bylo řečeno od security služby, že o problému pořadatel ví, ale vymklo se jim to. . . Ostuda, neprofesionalita, arogance,“ napsala další rozhořčený komentář uživatelka Pavlí J.

Na organizaci a vyjádření jsme se zeptali i samotných organizátorů koncertů, kteří se proti negativním komentářům ohradili. „Ano, návštěvníci stáli společně ve VIP sektoru "stání před pódiem", protože vstupenka VIP GOLD opravňovala ke vstupu do tohoto společného sektoru. Sektor nebyl definován odděleně. Plánek byl orientační a rozhodující byl text, který připojuji níže. Na druhé straně držitelé vstupenek pro stání před pódiem mohli s příslušnou páskou jen do sektoru VIP stání před pódiem a neměli přístup nikam jinam. Do sektoru VIP Gold byl vpuštěn jen ten, který měl zakoupenu tuto speciální vstupenku anebo partneři koncertu, naši hosté, účinkující a personál, kteří měli jinou pásku,“ napsal na dotaz redakce organizátor.

Mnoho lidí si stěžovalo i na dlouhé čekání. „Začátek ve 21:30 jsme avizovali na našich sociálních sítích, včetně našeho Facebooku a zpoždění cca 30 minut není u koncertu podobného typu, velikosti a náročnosti neobvyklé. Zvláště když se jedná o koncert festivalového typu v pro koncerty nevhodné prostoru, který byla vystavěn primárně pro účely výstavnictví,“ napsal k pozdnímu vystoupení organizátor.

Někteří se rozhodli obrátit na Českou obchodní inspekci, jiní vstupenky reklamují a chtějí vrátit peníze, nebo aspoň poměrnou část. „Za mě podnět na ČOI podán,“ napsala Jaru K.

„Nemůžeme se vyjadřovat k frustracím a nenaplněným očekávám, které jsme neslibovali. Nevím, co by zákazníci na ČOI chtěli řešit, když nemají objektivní výhradu, ale jen podléhají dojmům a nepravdivým informací, které se šíří jako hoax,“ dodal organizátor.

Nespokojení návštěvníci se mohou písemnou formou obracet na prodejce vstupenek. 

Štítky Scooter, koncert, stížnost, České Budějovice, Česká obchodní inspekce, Facebook, vstupenka, VIP, hudební skupina, kongresové centrum

Scooter má za sebou koncert v Budějcích. Nespokojení lidé chtějí vrátit vstupné  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.