Počasí dnes9 °C, zítra9 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Kačabka a Očičko čekají na nové pány

Po delší době opět přinášíme dvě kočičky, které čekají na svého pána v jihočeských depozitech. Kačabka je zhruba devítiletá kočička, která připomíná spíše tygřici, Očičko je zase mladý kocourek, který je zatím trochu bojácný. Najdou k sobě nové parťáky?

Kačabka

Kačabka je zhruba devět let stará, kastrovaná a očkovaná kočička. Pominulo jí veškeré trápení a je z ní hotová tygřice. Z apatické kočičky, která musela trpět neskutečnými bolestmi, je nyní živé poťouchlé zvířátko, které si i rádo hraje nebo jen tak z radosti "blbne".

Při hře používá drápky (a to velmi obratně a blesku rychle), takže je zapotřebí mít to na paměti a hrát si s ní prostřednictvím šňůrky nebo udice s provázkem. Kvůli tomu není vhodná k dětem. Jinak je to velmi mazlivá a tulivá kočička. V novém domově by měla být jedináčkem. Je poměrně bojácná, co se týče nových lidí nebo hlasitých zvuků, takže by pro ni byla vhodná klidná domácnost. Velmi ráda vysedává na (zajištěném) okně, a také zvědavě vykukuje ze dveří, možná by se jí líbilo chodit ven, ale v tom případě pouze na zabezpečeném dvorku nebo zahradě (ale zasíťovaný balkon nebo okno jí naprosto vyhovuje).

Její zdravotní problémy jsou pryč, a tak již nemá žádnou speciální dietu, je ale velmi žravá a preferuje kapsičky.
Kontakt pro zájemce - 777 148 532 (depozitum Č. Budějovice - Fr. Šrámka)


Očičko

Očičko dostal jméno podle nemocného oka. Léčí ho stále, protože jakkoli je kocourek hodný, hravý a přátelský, lidské ruky se stále, i po takové době v depozitu, bojí. Každé příležitosti, kdy se nechá kocourek odchytit se musí využít a očičko mu ošetřit. S ostatními kočičáky nemá problém, moc rád spí na posteli, ale pohladit a pomazlit se nenechá.

Je to velmi čistotný, dva roky starý a kastrovaný kocourek, kterému chutná vše.
Kontakt pro zájemce – 771 770 177 (depozitum Karlov u Bechyně)

Autoři | Foto Kočky ČB

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, České Budějovice, útulek, adopce

HLEDÁME PÁNÍČKA: Kačabka a Očičko čekají na nové pány  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.