Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dobré ceny, rozmanitý výběr a výhody pro registrované zákazníky. Fruko shop je oblíbený obchod s alkoholem

PR článek

Nové koktejlové sirupy chystá na podzim letošního roku známá jindřichohradecká společnost Fruko-Schulz. Pokračuje tak v letošní činnosti, kdy zahájila produkci naturálních ovocných sirupů, které okamžitě obsadily místa v barech všech milovníků koktejlů. Aby ne, jsou bez chemie, konzervantů a jsou setsakra dobré. Na trhu je nyní osm druhů a brzy přibude dalších deset. Kde je koupit? Třeba přímo v prodejně.

Fruko shop je moderní internetových obchod s alkoholickými nápoji, ve kterém seženete výrobky samotného likérky, ale také exkluzivní produkci z celého světa. Zkrátka dokonalé místo pro všechny milovníky kvalitního alkoholu.

Pokud plánujete pravidelné nákupy, určitě se vyplatí registrace, nebo rovnou členství ve firemním Fruko klubu. Proč? Protože v takovém případě můžete počítat se slevami a celou řadou výhod, mezi něž patří například degustace nových produktů, nebo možnost bezplatné exkurze v továrně Fruko-Schulz s osobním průvodcem. Zajímavé bezesporu také je, že člen Fruko klubu v den svých narozenin dostane od Fruko shopu alkoholový dárek a v případě nákupu alkoholu ve Fruko shopu od 1. do 31. prosince může počítat s vánočním dárkovým balením zdarma. Výpis výhod je dlouhý, proto vás raději odkážeme na web shopu.

Fruko shop zároveň neustále zdokonaluje poskytované služby, naslouchá zákazníkům, a zkrátka… stane se vaším dobrým partnerem.

A co v něm tedy pořídíte? Nechybí samotná legenda – Fruko Schulz Tuzemák. Hnědo-zlatá barva, výrazné rumové aroma s převládajícími tóny vanilky… Roky ověřená jistota! Co třeba Fruko Schulz Beer Spirit? Že vám to nic neříká? Vězte, že je to výjimečný nápoj, výsledek přímé trojnásobné destilace českého premium ležáku. Naprosto jedinečná záležitost, které je třeba věnovat pozornost.

Kromě destilátů a sirupů můžete pořídit vodky, absinty, koňaky, whisky, tequily, giny, likéry, hořké lihoviny, vína, šumivá vína, šampaňské… Výběr je velký a vy máte doma u počítače či telefonu dostatek času na výběr.

Samozřejmostí jsou akce, které se vyplatí sledovat, pokud chcete pořídit nějakou tu dobrotu za dobrou cenu. A vůbec, na Fruko shop se vracejte, protože firma pořád přidává nový sortiment. Mezi chystané novinky patří i Ibal gin. Že jste zvědaví? Brzy se vše podstatné dozvíte.

Štítky Fruko-Schulz, alkohol, nabídka, sirup

Dobré ceny, rozmanitý výběr a výhody pro registrované zákazníky. Fruko shop je oblíbený obchod s alkoholem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.