Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Fyzioterapie, laser terapie, baňkování. Nové zdravotní zařízení RehaFit Krumlov nabízí rozmanité služby

PR článek

Nová rehabilitační ambulance byla otevřena v Českém Krumlově. Jmenuje se RehaFit Krumlov a nachází se v plaveckém bazénu, v prostorách, kde již dříve fungovalo zdravotní zařízení se stejným zaměřením. Pro lidi, které trápí potíže pohybového aparátu, je to bezesporu dobrá zpráva.

„Rozhodli jsme se navázat na mnohaleté úspěšné fungování původní rehabilitační ambulance MUDr. Dvořáka. Důvodem je, že je v krumlovském regionu vysoký počet pacientů, kteří tyto služby potřebují,“ uvádí majitel Andrej Pradeniak, jenž stávající prostory revitalizoval a obklopil se odborným týmem. „Nabídka našich služeb zahrnuje fyzioterapii, fyziomasáže, mobilizaci, kineziotaping, baňkování, fyzikální terapii – elektroterapi, magnetoterapii, ultrazvukovou terapii, thermoterapii a laser terapii.“

Mimo fyzioterapie RehaFit Krumlov nabízí také výživové poradenství, sestavování tréninkových plánů a provoz solária Ergoline s kolagenovými lampami.

RehaFit Krumlov shání do svého týmu fyzioterapeutku/ fyzioterapeuta. 
Více informací na info@medpra.cz.

Zdravotní zařízení je smluvním partnerem téměř všech zdravotních pojišťoven, jmenovitě Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra, Vojenské zdravotní pojišťovny, České průmyslové zdravotní pojišťovny, Oborové zdravotní pojišťovny a Všeobecné zdravotní pojišťovny. RehaFit Krumlov je samozřejmě otevřen i samoplátcům, ostatně některé zmíněné služby, jako jsou například laser terapie nebo kineziotaping, pojišťovny nehradí.

Potíže pohybového aparátu jsou dnes velmi rozšířené, na vině je kolikrát nedostatek pohybových aktivit, ale často jde i o vrozené problémy nebo poúrazové stavy. „Každý si jistě dovede představit, že při takovýchto potížích hledá člověk co nejrychlejší profesionální pomoc fyzioterapeuta. Pro takové případy jsme tady my a věřím, že s námi budou klienti maximálně spokojení,“ dodává Andrej Pradeniak.

Fyzioterapie se zabývá nejen prevencí, ale také diagnostikou a léčbou pohybového aparátu. Řeší bolesti svalů, kloubů a páteře (obtíže vzniklé při sportu, při velkém jednorázovém zatížení…), ale uplatní se i při problémech svalů, kloubů a páteře při neurologickém onemocnění, pomáhá při špatném pohybovém vývoji dětí, plochých nohách, vadném držení těla nebo u skolióz. Fyzioterapie také pomáhá při uzdravování po úrazech a operacích.

Plavecký bazén, ve které se RehaFit nachází, sídlí na adrese Fialková 225 – v sousedství Gymnázia Český Krumlov.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky zdraví, RehaFit Krumlov, Česká Krumlov, fyzioterapie, Český Krumlov, laser, Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR, Vojenská zdravotní pojišťovna České republiky, Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky, Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fyzioterapie, laser terapie, baňkování. Nové zdravotní zařízení RehaFit Krumlov nabízí rozmanité služby  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.