Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jump Family České Budějovice láká na nezapomenutelný rodinný zážitek

PR článek

Trampolíny, skluzavky, FoamPit nebo Ninja Faktor dráha – to je Jump Family České Budějovice. Nadělte svým blízkým pod stromeček dárkový poukaz do Jumpu a přijďte se vyřádit s celou rodinou! A pozor, ve dnech 21. a 22. prosince se koná Vánoční Night Camp – přespávačka plná soutěží, tréninku a zábavy!

Pokud nevíte, jak v chladném a sychravém počasí zabavit děti, máme pro vás TIP. Největší skákací hřiště v jižních Čechách, více než 1100 m2 trampolín, atrakcí a adrenalinových překážek. K aréně se dostanete pohodlně autem nebo můžete využít linek MHD. Zastávka Výstaviště je od Jump arény vzdálená pouhé 3 minuty. Otevřeno je každý den včetně svátků a prázdnin a na své si zde přijdou všichni milovníci pohybu, zábavy a adrenalinu.

Postará se o vás přátelský kolektiv kvalifikovaných a nadšených trenérů, kteří vám poradí s prvními skoky i hightec triky. Pokud toužíte po intenzivním tréninku, doporučujeme domluvit si individuální lekci.

Bezpečné místo, kde se vyřádí i nejmenší děti

Všechny atrakce Jump arény České Budějovice splňují přísné bezpečnostní normy a aktivně trávit svůj volný čas zde mohou celé rodiny. Na starší děti čeká množství trampolín a dalších skvělých atrakcí, jako je rozlehlý molitanový bazén, skluzavky, překážková a saltová dráha, ale také hřiště pro vybíjenou a basketbal nebo horolezecká stěna.

Ale pozor, Jump aréna je bezpečným místem i pro nejmenší děti. Přímo pro ně je připravena parádní herní sestava, kde si užijí spoustu zábavy a zdokonalí své pohybové dovednosti. Rodiče si mohou zatím odpočinout ve zbrusu novém baru plném vynikajících dobrot a využít wifi zdarma v celém areálu.

Perfektní volba pro skvělou narozeninovou párty nebo originální teambuilding

Pokud hledáte nevšední místo pro dětskou narozeninovou oslavu, Jump aréna vás nadchne. Vybrat si můžete ze tří COOL balíčků doslova nabitých zábavou. Čekají na vás animační programy, skvělé občerstvení a skákání na trampolínách všeho druhu a prakticky všemi směry.

Atraktivní prostor Jump arény můžete také využít pro originální firemní teambuilding.  Přijďte si poměřit síly s kolegy v bitvě na kladině nebo Dodgballu - oldschool vybíjené, která ale na trampolínách dostává úplně jiný rozměr! Po dohodě můžete také využít zázemí baru pro firemní večírek. Garantujeme vám, že na den strávený v Jump aréně jen tak nezapomenete!

Parkour, gymnastika a přespávačka plná tréninku a zábavy

Kromě společných chvil v Jump aréně s rodinou zde mohou trávit volný čas i děti samotné. Od pondělí do čtvrtka se mohou zdokonalovat v rámci kroužků gymnastiky nebo parkouru, o prázdninách se dosyta vyřádí na příměstském táboře. Navíc… každý měsíc je pro ně připravena speciální akce - adrenalinová přespávačka, kde si užijí spoustu zábavy, soutěží a skákání až do usnutí! Chtěli byste se zúčastnit? Tak si poznačte datum 21. a 22. prosince, kdy se koná speciální Vánoční Night Camp! A aby toho nebylo málo, právě teď máte možnost získat hodinu skákání zdarma. Stačí přinést ozdobu na vánoční stromeček. Navíc dárci třech nejkrásnějších ozdob budou odměněni hodnotnými cenami. Akce platí každý všední den do 20. prosince.

Sledujte webové stránky, stránku JUMP Family ČB na Facebooku, profil Jumparenacb na Instagramu, a kanál Jump Family na Youtube. Zaručeně vám tak neunikne žádná z lákavých akcí Jump arény!

Darujte k Vánocům den plný zábavy

Na závěr pro vás máme TIP na originální vánoční dárek, ze kterého budou vaši blízcí skákat nadšením. Věnujte jim dárkový poukaz do Jump arény České Budějovice a přijďte si s celou rodinou užít nezapomenutelný den plný zábavy, adrenalinu a relaxu u lahodné kávy. Jako bonus budete odcházet s hodnými a dosyta vyřáděnými dětmi. Poukaz si můžete objednat z pohodlí domova na webu.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Jump Family, jump aréna, sport, trampolína, České Budějovice, zábava, rodina, Jihočeský kraj, Facebook, YouTube, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jump Family České Budějovice láká na nezapomenutelný rodinný zážitek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.