Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

BUDLive: Kdo postavil svérázný žlutý dům u Maláku, příběhy českobudějovických dobrovolníků, historie prvorepublikových vil

PR článek

Českobudějovický magazín BUDLive v aktuálním zimním vydání přináší celou řadu původních reportáží z jihočeské metropole. Pojďme zalistovat jeho stránkami.

BUDLive si i tentokrát vybral jednu část města, kterou představuje v rozsáhlé reportáži. Ta čtvrť je zajímavá tím, že nemá své vlastní jméno, ale přesto ji každý zná: je plná výstavních vil, nachází se zde populární kabaret U Váňů a mohla by v klidu získat přezdívku budějcká Haunspalka. Víte, na které místo v Budějovicích tato charakteristika pasuje?

Ovšem nejen místopisem živ je člověk. Proto BUDLive přináší svým čtenářům novou gastro rubriku a její autorka - tajemná instagramerka Budějčanda - zavede gurmány hned do svého nejoblíbenějšího podniku.

Jiný redakční článek se podívá trochu do historie a odpoví v adventním čase na otázku, odkud putuje do našeho města již třicet let Betlémské světlo.

A BUDLive nezapomíná ani na fanoušky Drbny.cz! Ty jistě potěší rozhovor s jejím šéfredaktorem Michaelem Daňkem o redakčním zákulisí internetového vydavatelského domu, o tom, jak si Liberečák zvykl na jihu Čech a co znamená být mediální pankáč.

V magazínu BUDLive zkrátka i v zimním čísle najdete originální informace ze života Budějovic, rozhovory s lidmi z vašeho sousedství a zprávy, které si jinde nepřečtete. Doporučuje osm a půl z deseti Budějčáků.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky BUDLive, magazín, rozhovor, novinka, historie, dům, vila, České Budějovice, Betlémské světlo, časopis, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

BUDLive: Kdo postavil svérázný žlutý dům u Maláku, příběhy českobudějovických dobrovolníků, historie prvorepublikových vil  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.