Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Některé silnicie na jihu Čech jsou sjízdné s opatrností, silničáři zatím nasadili 15 aut

Jihočeští silničáři odklízejí sníh na několika místech kraje. Okolo Vimperka a Volar na Prachaticku a Dačic na Jindřichohradecku jsou silné sněhové přeháňky. Silnice v těchto místech jsou sjízdné s opatrností.

„Máme venku asi 15 aut. Podle toho, jak tam budou husté sněhové přeháňky, se jich nasadí víc. Silnice jsou sjízdné s opatrností," řekla dispečerka Správy a údržby silnic Jihočeského kraje Pavla Pulcová.

Podle meteorologů bude v noci na neděli zataženo až oblačno, na většině území bude sněžit. Ráno by mělo sněžení přestat. V neděli bude nejdřív polojasno, odpoledne až oblačno, ojediněle sněhové přeháňky. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od nuly do tří stupňů Celsia.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky ČR, silnice, počasí, sjízdnost, Jihočeský, Česko, okres Jindřichův Hradec, okres Prachatice, Volary, Dačice, Vimperk, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Některé silnicie na jihu Čech jsou sjízdné s opatrností, silničáři zatím nasadili 15 aut  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.