Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Krásná Gina hledá nový domov

V dalším dílu seriálu Hledáme páníčka představíme Ginu. Gina byla pořízena jako krásné štěňátko Cane Corso bez průkazu původu. Ale štěňátko náhle vyrostlo a najednou jaksi nebyl čas ani vůle s Ginou pracovat a vychovat ji.

Gina

Gina vyrostla v bytě, ale žila dva roky doslova jako dříví v lese. I když žít se svou rodinou zvládala v pohodě, nebyla jinak vůbec socializována a bojí se skoro všeho. V její původní rodině žily dvě hodně rozjívené menší děti, které si s Ginou mohly dělat co chtěly a Gina se nesměla ani pohnout, jinak by následoval trest. 

Gina je zatím komplikovaná a nejistá osobnost, která neví, jak se zachovat v různých situacích, a tak občas vyjede, třeba při pokusu o připnutí vodítka. Zkrátka se bojí ruky, která jí asi hodně ublížila, ale co se stalo, ví opravdu jen Gina. V současné době je na převýchově a výcviku v Hotelu pro psy a výcvik v Malontech, kde s ní intenzivně pracují na nápravě jejích problémů, tato služba je placená, dlouhodobá a poměrně dosti nákladná, ale věříme, že úspěch se dostaví.

Gina se musí opět naučit věřit sama sobě i svým lidem, poté bude výbornou společnicí. Miluje procházky a v aportování klacíku je neúnavná. Gina bude uvolněna k adopci po absolvování socializace, ale zájemec na ni může volat již nyní. 
Je třeba vzít v úvahu její nedostatky a naučit se s nimi žít. Z prvních informací z výcviku víme, že s ostatními psy se zdá v pohodě, ale nevíme, jak by reagovala na psa, nebo jiná zvířata ve společné domácnosti, jen ta ruka, která s ní chce manipulovat jí docela často vadí. 


Kontakt pro zájemce - 603 758 565 (depozitum Srubec u Českých Budějovic)

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky hledáme páníčka, psí okénko, Gina, Cane Corso, pes, domov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Krásná Gina hledá nový domov  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.