Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

„Nemáme před vámi co skrývat!" Globus zve do zázemí hypermarketu, kde připravují čerstvé maso a pečivo

PR článek

V Globusu slovo čerstvé znamená opravdu čerstvé. Každý hypermarket má totiž ve svém zázemí vlastní řeznictví, pekařství i restauraci. Prodejní plochu Globusu České Budějovice už znáte, teď se ale můžete přesvědčit o poctivosti jejich práce přímo v jejich vlastních výrobách.

Řeznictví

V zázemí prodejny řezníci už od časných ranních hodin bourají jatečná masa od českých dodavatelů, které nabízí okamžitě k prodeji. A z takového masa podle tradičních postupů vyrábí i vynikající uzeniny, které neobsahují žádné náhražky a jsou bezlepkové. Protože se vše zpracovává a vyrábí od samého začátku na jednom místě, řezníci z Globusu garantují svým zákazníkům maximální čerstvost a kvalitu.

Pekařství

Globus má také svoji pekárnu, kde pekaři tradičním způsobem zadělávají těsto na chléb a další pečivo, a které potom ručně zpracovávají. Stejně tak vyrábí v každém Globusu vlastní dorty a zákusky. Od upečení čerstvého korpusu, přes výrobu máslového krému až po šlehačku z pravé smetany.

Restaurace

Ve vlastních restauracích Globus vaří nejenom tradiční českou kuchyni jako je svíčková nebo různé druhy gulášů, ale i mezinárodní kuchyni, bezlepková a vegetariánská jídla. Maso a pečivo od vlastních řezníků a pekařů zaručuje čerstvé jídlo z kvalitních surovin.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, výroba, maso, pečiva, hypermarket, pečivo, restaurace, uzenina, řezník, chléb, těsto, dort, smetana, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

„Nemáme před vámi co skrývat!" Globus zve do zázemí hypermarketu, kde připravují čerstvé maso a pečivo  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.