Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Improvizace obchodu s autodíly - zazdili vstupní dveře. V Budějcích teď díky tomu nakoupíte stoprocentně bezkontaktně

PR článek

Představte si nákup autodílů na principu bezkontaktního výdejního místa (jako když si jedete natankovat k obchoďáku nebo pro hamburger) - díly si vyberete z domova, počkáte na SMS, že objednávka je připravená, vyzvednete u improvizovaného okénka u vstupu do prodejny. A za necelou minutu odjíždíte pryč.

Přesně s takovým konceptem prodeje přišel v době, kdy nebylo zřejmé, jestli bude moci mít otevřeno, obchod s autodíly z Českých Budějovic Voton.cz. I když vláda podmínky otevření pro tento typ prodejen uvolnila, řešení prodeje bez přímého kontaktu mezi prodejcem a zákazníkem se ve Votonu rozhodli ponechat. Výhodné je to totiž pro všechny zúčastněné.

„Pro zákazníky jde zejména o rychlé odbavení bez čekání ve frontě a bez nutnosti vstupu do uzavřených prostor. Chráníme tak ale i naše zaměstnance,” říká jednatel firmy Ondřej Votava. „V důsledku tak zvyšujeme šance na zachování celé firmy v provozu,” dodává.

Místo vstupu šuplík ve zdi

Vstupními dveřmi ve Voton.cz se do prodejny teď nedostanete - svou funkci už neplní. Na jejich místo nainstalovali překližkovou stěnu s otvorem, kterým ve speciální zásuvce na kolejnicích prodejce předává jak platební terminál, pokud si zákazník přeje platit až na místě, tak objednané zboží. Znát musíte pouze číslo objednávky, které nahlásíte prodejci za sklem přes intercom.

Protože Voton.cz standardně posílá zákazníkům SMS s informací, že jejich objednávka je již připravená k odběru - tedy že je fyzicky již uložená v regálech za zády prodejce a není třeba čekat, než to skladník ve skladu zkompletuje, je vyzvednutí zboží záležitostí pár desítek sekund.

Velké parkoviště před vchodem pak zaručuje, že i když se na místě setkáte s dalším zákazníkem, pro všechny je místa dost.

Samotné objednání autodílů pak funguje stejně jako v jakémkoliv jiném e-shopu - vyberete zboží, vložíte do virtuálního košíku, do poznámky uvede VIN vozu, pokud chcete výběr dílů zkontrolovat, vyberete dopravu nebo výdejní místo a objednávku odešlete. Případně se můžete poradit s odborníky na telefonu 792 307 437 nebo na mailu info@voton.cz

Nebo už Voton.cz (nejlevnější e-shop s díly z ČB) znáte? A víte, že sepsali také hodně dlouhý článek o tom, jak v Čechách funguje byznys s autodíly?

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky autodíly, online, nákup, auto, České Budějovice, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Improvizace obchodu s autodíly - zazdili vstupní dveře. V Budějcích teď díky tomu nakoupíte stoprocentně bezkontaktně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.