Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dlouhé čekání je u konce. V pondělí se znovu otvírá Sportcentrum Delfín

PR článek

V těchto dnech by se dala velmi úspěšně použít fráze, že situace na bojišti se mění každým okamžikem. Na základě nových pravidel Vlády České republiky končí 45 dní dlouhé čekání všech sportovních a fitness nadšenců. Zítra se opět otevírá Sportcentrum Delfín.

Celý tým Sportcentra Delfín bude pro maximální komfort klientů dbát na zvýšené hygienické nároky. „Každý z návštěvníků si bude muset před vstupem do fitness dezinfikovat ruce, stejně tak bude povinností každého po použití stroje, tento stroj dezinfikovat. Použití ručníků při cvičení berme jako samozřejmost, kterou vyžadujeme vždy. Pro tato všechna opatření bude v Delfínu k dispozici dostatek dezinfekčních prostředků. Také Vám doporučujeme při cvičení použití fitness rukavic,“ vysvětluje jednatel fitness centra Jiří Tonzar.

V celém fitku bude zajištěn důkladný večerní úklid s kompletní dezinfekcí všech strojů, zařízení a vybavení. „Chceme, abyste se u nás cítili opravdu bezpečně a užili si maximální komfort z pohybu a cvičení ve svém oblíbeném fitness,“ doplňuje Tonzar.

Upraven je také rozvrh sálových lekcí se sníženou kapacitou, maximální počet lidí na jedné lekci bude osm. Mezi lekcemi bude dostatečný časový rozestup. „Ve své mobilní aplikaci nebo našem rezervačním systému na webu stačí vybrat svou oblíbenou lekci a udělat rezervaci. Tak chvátejte míst moc není,“ nabádá jednatel centra.

Na uzavření fitka lze najít i něco pozitivního. „Uzavření Delfína jsme využili k úpravám, modernizaci, servisu strojů a kompletnímu generálnímu úklidu sportcentra, tak jak to děláme každoročně v létě, kdy je Delfín uzavřen, ale letos v létě již zavřeno mít nebudeme,“ uzavírá za celý tým Jiří Tonzar.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky fitness, sportcentrum, Sport centrum Delfín, posilovna, koronavirus, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dlouhé čekání je u konce. V pondělí se znovu otvírá Sportcentrum Delfín  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.