Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Charlieho chtěli majitelé nechat po nehodě utratit, teď je z něj izraelská celebrita

Charlie měl obrovské štěstí v neštěstí. Když se jeho bývalí majitelé dozvěděli, že po nehodě už jejich pejsek nebude chodit, chtěli ho nechat uspat. Díky Útulku Tibet pro handicapovaná zvířátka ale dostal druhou šanci a stal se kamarádem studentky z Izraele, která v Brně studuje veterinu. Teď se šťastný Charlie na svém vozíku prohání u moře.

Charlie to v životě neměl jednoduché. Po autonehodě jeho páníčkům veterinář oznámil, že pejsek ochrnul na zadní nožky a už nebude chodit. Majitelé ho proto chtěli nechat uspat. 

Naštěstí se ale nakonec dostal do bučovického Útulku Tibet pro nemocná a handicapovaná zvířátka, kde mu provozovatelé pořídili speciální vozík a Charlie se stal maskotem celého zařízení. 

Štěstí Charliemu dopřálo i podruhé a veselého, akčního pejska si adoptovala izraelská studentka brněnské veteriny. Charlie má ještě další dva psí kamarády, se kterými tráví ve spokojeném domově čas.

Charlie na svém vozíku dojel až na pláž

Z Charlieho se stala celebrita i v zahraničí. Jeho nová majitelka, která studia tráví v Brně, odjela ale na prázdniny domů do Izraele, a Charlie tak mohl na svém vozíku přijet až k moři. Z pobytu na pláži se velmi těší a užívá si dokonce i plavání a jízdu na boardu, když jeho panička surfuje. 

„Zamáčkli jsme slzu, stýská se nám, ale moc mu to přejeme!“ vzkazují Charliemu jeho opatrovníci Bětka a Marek z útulku Tibet. 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto útulek Tibet

Štítky charlie, Izrael, pes, vozík, Tibet, havárie, Brno, celebrita, moře, veterinární lékařství

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Charlieho chtěli majitelé nechat po nehodě utratit, teď je z něj izraelská celebrita  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.