Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost HARTMANN – RICO přichází s novou službou Home. Doveze inkontinenční pomůcky na poukaz až domů

PR článek

HARTMANN – RICO si plně uvědomuje svoji společenskou odpovědnost. Reaguje na aktuální epidemii koronaviru, díky níž jsou ohroženi mimojiné senioři a snaží se najít řešení, které jim ulehčí získání inkontinenčních pomůcek, při kterém nebudou vystaveni externím vlivům. V průběhu května spustila novou službu Home. Ta zajistí dovoz inkontinenčních pomůcek značky MoliCare až domů.

Snadný, komfortní a rychlý rozvoz inkontinenčních pomůcek MoliCare, to je hlavní cíl a benefit služby HARTMANN Home. Jedná se o novinku, která současně souvisí s kontinuální snahou o inovaci služeb HARTMANN – RICO. Zákazníci se tak nemusejí obtěžovat sháněním pomůcek či nošením těžkých balíků a na dodání čekají v pohodlí domova.

„O krok dál pro zdraví – to je naše motto, které se snažíme soustavně naplňovat. Proto se snažíme i tímto krokem jít vstříc lidem, kteří jsou aktuálně jednou z nejohroženějších skupin,“ říká Bohumil Staněk, manažer digitální a E-commerce divize HARTMANN – RICO a dodává: „Pacienti nemusí udělat ani krok z pohodlí a bezpečí svého domova, čímž významně eliminují případnou nákazu jakýmikoliv viry.“

Nabízená služba se vztahuje na inkontinenční pomůcky a pro všechny stupně inkontinence. K dispozici bude lidem, kteří mají pomůcky značky MoliCare plně hrazeny pojišťovnami.

K úhradě pomůcek je určen běžný Poukaz na léčebnou a ortopedickou pomůcku, který dostávají pacienti od svého lékaře. Poukaz bude nutné zasílat poštou v předplacené obálce, kterou pacienti najdou v objednávce. Pacienti tak nejdříve dostanou zboží a až poté zašlou poukaz.

Více informací o nabízené službě včetně jednoduchého postupu, jak služby využít, naleznete na webových stránkách.

Společnost HARTMANN – RICO
Společnost HARTMANN – RICO patří mezi nejvýznamnější výrobce a distributory zdravotnických prostředků a hygienických výrobků v České republice. Vznikla v roce 1991 vstupem společnosti PAUL HARTMANN AG do tehdejšího podniku Rico Veverská Bítýška. Společnost je součástí mezinárodní skupiny HARTMANN se sídlem v Heidenheimu v Německu. Více než 20 let působí HARTMANN – RICO také na území Slovenska se sídlem v Bratislavě. HARTMANN – RICO zaměstnává celkově více než 1 650 zaměstnanců.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Hartman - Rico, společnost, koronavirus, Paul Hartmann, pandemie covidu-19, Německo, Česko, Slovensko, Bratislava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost HARTMANN – RICO přichází s novou službou Home. Doveze inkontinenční pomůcky na poukaz až domů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.